Facebookon tippmix prémiuim csoport működik?
Facebookon több csoport van, ahol hetente 1-2 alkalommal adnak kisebb ods-szos ingyenes tippmix tippeket. Ezen csoportoknak általában vannak prémium csoportjai, ahol befizetés után naponta adnak akár több, nagyobb szorzós tippeket.
Ezek a csoportok tényleg működnek, léteznek, vagy csak pénzlenyúlás?
Egy profi tippadó, aki tudja magáról hogy jól tippel és összességében profitban van, és a saját szolgáltatását tényleg azért ajánlja mert jó és nem csak le akar húzni embereket, az nem fog 1-1 napi tippet kiadni, nem erre fogja verni a mellét. A hosszútávú statisztikája az, amivel megpróbálja bevonzani az embereket, és neked is csak ezt kell nézni.
Ha megteszel egy héten keresztül 7 tippet, lehet hogy 5 elmegy, mínuszban leszel és elmegy a kedved, de lehet hogy ha fél éven keresztül megteszel 180 tippet akkor lesz 110 ami bejön és 70 ami elmegy, ezáltal lesz 1 millió profitod.
Kérj régebbi statisztikát, és ha plusszos, akkor kezdj el vele foglalkozni. Első lépésként ellenőrizd, hogy valós-e, és nem-e kamu.
Megint megjött az általában masfél pipáig jutó gyakoris, aki minden egyes fogadós kérdéshez beírja ezt hogy "ez csak szerencsejáték". (Nyilván majd most letagadja, ebben a kategóriában nincs még elég válasza).
Fogd fel, hogy ebből emberek meg tudnak élni. Nem sok százalék, de van akinek összejön. Senkit nem érdekel hogy mire jutsz 5 fogadás alatt. Ha van 1000 fogadásod, 500 bukó, 500 vesztes, akkor minuszban vagy és nem vagy jó. Ha van 600 nyertes, akkor egy kicsit jobban tippelsz, jobban ráérzel, profitod lesz és innentől NEM SZERENCSEJÁTÉK.
😂😂😂 😂😂😂 😂😂😂 tények nem érdekelnek
😂😂😂 😂😂😂 googlen olvastad
😂😂😂 😂😂😂 😂😂😂 szerencsejáték
😂😂😂 😂😂😂 személyeskedek mert mást nem tudok hozzászólni
😂😂😂 okoskodok pedig életemben háromszor fogadtam
😂😂😂 😂😂😂 😂😂😂 röhögő szmájli
😂😂😂 14 éves vagyok és nincs életem
Milyen kérdésedről? Kérdeztél te BÁRMIT, ami nem személyeskedés? Tudod egyáltalán hogy ez mit jelent? Tudom, neked a fogadásokhoz nincs közöd, mert egy korábbi kérdésnél is arról beszéltél, hogy 20-as szorzókkal szórakozol, amit nagyjából 1 hét alatt elhagy mindenki aki elkezdi, de lassan eltakarodhatnál innen.
Nem érted, hogy teljesen irreleváns az hogy én mennyit nyerek, mennyivel játszok, és mekkora a bankrollom? Kérdezz bármit ami a fogadáshoz köthető, de nem ilyen hülyeségeket, mert nem 1-1 emberről beszélünk, hanem a rendszerről. Ki vagy te, hogy bármennyi infóval is beszámoljak neked a pénzügyeimről? :D Ember, te kommunikálni sem tudsz, nézd már vissza a válaszaidat ezen is, meg a másik 5 felhasználódon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!