Itt a Gyakori Kérdések-en privát üzenetre válasz írásakor hogy tudom a nevem elrejteni vagy módosítani?
Privát kérdés érkezett hozzám, de a válaszomnál nem akarom, hogy látszódjon a nevem. Valószínűleg amikor regisztráltam megadtam és azt feltünteti a válaszadáskor is. Lehet ezt módosítani valahogy?
Az "adatmódosítás" menüben beállítottam, hogy NE látsszon a nevem és mégis látszik. Mit tehetek?
Nem lehet elrejteni a neved és nem lehet megváltoztatni a regisztrált felhasználónevet. A privát üzeneteknél mindig látható lesz a név, mert valahogy be kell azonosítani azt hogy kitől kaptad.
Ha a polgári neveddel regisztráltál be az oldalra, az egy olyan kivétel, amikor a moderátoroknak írt e-mailben kérheted egy fantázianévre való módosítást, és ekkor megváltoztat(hat)ják. Ha valamiért mégis megtagadnák ezt, akkor marad a teljesen új regisztráció, vagy nem válaszolsz több privát üzenetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!