Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MSN-re van-e ilyen script? Ha...

MSN-re van-e ilyen script? Ha van akkor egy linket szeretnék.

Figyelt kérdés
Egy olyan script kellene amely azt tudja: hogy más ne lopja el a smiley-aimat... pl.: van 1 f*sza smiley-m csak azt akarom hogy az csak nekem legyen és ne tudják elvenni tőlem, mert minden zsír smiley-t tőlem veszenk el... Előre is köszi!
2008. dec. 20. 15:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%

Nincs ilyen script és nem is lehet írni. A smiley-dat az msn átküldi a partnernek így azt ő le tudja menteni. Ha nem így lenne, akkor nem jelenne meg nála.

Ebből következik, nem lehet megakadályozni, hogy lementse magának.

2008. dec. 20. 15:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Akko haveromtól, ****től miért nem tudtam elvenni egyik smileyát sem? Rákattoltam és azt írja ki csak hogy másolás.... nincs olyan hogy hozzáadás, és mondta is hogy az egy script, csak akkor még nem volt rá szükségem ezért nem kértem el, má meg nincs meg neki, el is tudom venni a smileyait, de van olyan
2008. dec. 20. 16:35
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem legyél rá büszke, hogy neked vannak a legjobb smiley-aid és örülj, hogy tőled "veszik" el! Nekem ez a véleményem. Én örülök ha nekem "olyanom" van amit mások is akarnak, ráadásul ez nem is kerül semmibe; így örülhetek a szír cuccaimnak is és annak is, hogy tudok a barátaimnak örömöt okozni azzal, hogy "elveszik" tőlem. Tartsd titokban a "smiley-forrásodat" és örülj, hogy "elveszik" tőled!
2008. dec. 20. 16:46
 4/14 anonim ***** válasza:
21%
ZSírt akartam írni nem SZírt :)
2008. dec. 20. 16:49
 5/14 A kérdező kommentje:
oké... én is büszke vagyok hogy ilyen cool cuccaim vannak.... de volt 1 f*sza kérdőjelem és utánna mikor 1 embernek odaadtam már mindenki azzal írt.... és mindenki dicsekedett vele és ez fáj :@
2008. dec. 20. 17:29
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
12 évesen még nekem is ezek voltak a legnagyobb problémáim, majd kinövöd:D Egyébként gusztustalan hangulatjelekben írni, és zavaró is, a legjobban akkor járnál, ha csak a beépítetteket használnád.
2008. dec. 20. 20:32
 7/14 A kérdező kommentje:
öö.... az MSN-címemen volt egy csomó smiley és igazad van idegesített, egyszer le kellett formázni a gépet és a smiley-kat átraktam a laptopunkra (egy másik MSN-címemre) és azóta (kb. 2-3hónapja) lusta vok visszarakni, de nem is érdekel... most is van jópár smiley, de úgy állítom be magamnak hogy mikor írok ne legyenek smiley-k.... mert engem is zavar... ha egy T-mobilos T betű van akkor azt is TTTT-re állítom vagy hasonlóra hogy ne zavarjon mikor írok :) de azért még mindíg kéne az a script... [jah és mellékesen, nem 12éves vagyok, hanem 14 xDDD]
2008. dec. 20. 21:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem script. Komplett kis akármi. Szóval agyonüthetsz, de nem jut eszembe a szó xD (Megpróbálasz agyonütni visszaütök :P)

Szóval ennek a dolognak a neve Messenger Discovery. Iszonyat jó dolgok vannak benne, nagyon sokáig használtam :D Többek között le tudod tiltani, hogy ne lehessen csórni tőled ^^ Keress rá gugliban, biztos megtalálod. Sok szerencsét ;)

15/l

2008. dec. 21. 00:14
 9/14 A kérdező kommentje:
köszke
2008. dec. 21. 15:58
 10/14 A kérdező kommentje:
űűű nagyon zsír.... a partner csak másolni tudja....köszi szépen!!!! :D
2008. dec. 21. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!