Van ilyen program, script? (bővebben. )
Figyelt kérdés
Facebookon, tud valaki olyan scriptet lehetőleg olyat ami megy greasemonkey-vel hogy megtudom úgy nézni valaki képeit hogy le vannak nekem tiltva?
Pl: Nem az ismerősöm, és ugye csak ismerősök láthatják neki a képeket. Érthető remélem. Kösz előre is
2011. aug. 24. 08:48
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem se, de azért megkérdeztem, bár nagyon nehéz lenne megoldani, de hátha egy ügyes kínai vagy orosz
2011. aug. 24. 10:55
3/9 anonim válasza:
Szerveroldalon van tiltva a kép, szóval így bukta.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát igen:S
2011. aug. 26. 19:50
5/9 anonim válasza:
ilyen csak elméletben létezik, és az az elmélet, hogy automatikusan belép egy olyan account-ra amin nincs tiltva a kép
(sry az időrablásért, ez egy teljesen hasznavehetetlen válasz :D )
6/9 Argloss válasza:
Magát a képet facebook tagság nélkül is el lehet érni a szerveren, ha valaki ad hozzá linket, de nem tudok olyan scriptről vagy programról amivel emberek képeit lehetne nézegetni facebookon engedély nélkül...
8/9 reptoid tudós 2 válasza:
Megkérsz valakit, aki nincs letiltva, hogy küldje át neked a képet :D
9/9 A kérdező kommentje:
Áhh ez nem úgy megy:D
2011. aug. 27. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!