Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám eltüntetni a...

Hogyan tudnám eltüntetni a korábban letiltott Facebbook fiókomra történő belépéskor előjövő képemet?

Figyelt kérdés
Ha rákattintok a Facebook fiókomra, előjön a legutóbbi bejelentkezések, kattints a képre, vagy adj meg egy fiókot Ezzel az a bajom hogy előjön egy korábban letiltott fiókom is, nem tudom hogyan tudnám kitörölni, ezt a letiltott fiókomat, hogy ne jelenjen meg már ez a fiókom. Kérem ha tud valaki segítsen?
2022. júl. 13. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Böngészőben töröld ki a sütiket, előzményeket, bejelentkezéseket, stb. mindent.

Mit jelent a korábban letiltott FB fiók? A szolgáltató tiltotta le, vagy te törölted?

2022. júl. 13. 20:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Egy év elteltével nem tudtam belépni a Facebook fiókomban, addig napi rendszerességgel be létem, és használtam. Egyszer belépéskor, kérte a telefonszámomat, megadtam, azt írta vissza ezen a telefonszámon már sokszor próbálkoztak sikertelenül.A fiókot felfüggesztettük, 30 nap elteltével a fiók törlésre kerül. A fiókhoz tartozó email címemet töröltem, de bejelentkezésekkor előjön a felfüggesztet Facebook fiókom a fényképemmel, sehogyan nem tudom kitörölni, hogy már ne jelenjen meg. Időközben már a fényképemet is levettem a fényképeim közül. Miért csinálja ezt a gép?
2022. júl. 14. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezért írtam, hogy töröld ki a sütiket, mert talán valami korábbi dolog benne maradt a böngészőben. De a legjobb lenne, ha egy képernyőmentést linkelnél a problémáról.
2022. júl. 14. 09:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Sikerült a problémát elhárítanom.
2022. júl. 14. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!