Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez történt az instagram...

Ez történt az instagram accommal. Visszakapom ezt valaha?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval, az instámba beléptem, viszont nem engedte az accomat használni, és ezt írta "A fiókod ideiglenesen zárolva van. Gyanús tevékenységeket véltünk felfedezni..." vagy valami ilyesmi és egy jó hosszú szöveg utána de ezt nem volt kedvem leirni mert a lényeg konkrétan ez. Azt hitte an insta, hogy valaki próbálta feltorni az accountot. A probléma az, hogy mikor hitelesíteni kellett volna magamat rajottem, hogy a fiókhoz az előző telószamom volt megadva és a hitelesítő kód arra ment. Így nem is tudtam belépni és azóta sem. Én csak az szeretném kérdezni, hogy úgy, hogy nem hitelesítem magam, visszakapom egy idő után a fiókom? Köszönöm a válaszokat előre is!

2022. júl. 9. 21:24
A kérdező szavazást indított:
Visszakapod. Chill
Nem kapod vissza :)
7 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!