> "Ha nem valami sértő volt a nevedben, akkor biztos nem azmiatt tiltottak le :D"
Meglepődnél, hogy mennyi minden miatt letilthat vagy korlátozhat a Meta /Instagram/. Én semmire nem használtam az Instagrammot, mint feliratkoztam emberkékre. Nem töltöttem fel semmit, nem kommenteltem, privát beszélgetést sem indítottam senki felé. Egyszercsak jött a kitiltás ok nélkül. Gondolom valaki bejelentette a profilomat, hogy nincs rajta tartalom, mást nem tudok elképzelni.
Ezen felül még azt is észrevettem, hogy időnként sok profil egyszerűen nem tölt be hibaüzenettel. Később rájöttem, hogy ha sok ideig (hónapokig) nem látogatom ezeket a profilokat, akkor egyszercsak elkezdenek újra bejönni. Valószínűleg ha valaki túl sokat látogat profilokat, akkor felkerül egy korlátozási listára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!