Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » IP cím alapján letilthat az...

IP cím alapján letilthat az instagram?

Figyelt kérdés

2022. júl. 8. 23:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem
2022. júl. 9. 00:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és nincs is értelme.
2022. júl. 9. 00:58
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Nincs ip ban. Amúgy én el nem tudom képzelni hogy bannolnak bárkit is. New yorki szerveren futtatok egy Instagram botot meg valamikor párhuzamosan belépek otthonról is és egyszer nem kaptam még bant.
2022. júl. 9. 01:04
 14/20 anonim ***** válasza:
26%

Nyugi lehet egész Európát leszedik. Ahogy facebookon is.

[link]

2022. júl. 9. 04:30
 15/20 anonim válasza:
14-es ez miféle oldal?
2022. júl. 30. 21:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem tudsz álprofilt csinálni, mert kéri a személyi igazolványt. Én is belefutottam ebbe, hogy teljesen ok nélkül letiltottak és azóta nincs Instagram fiókom, mert a személyi alapján látják, hogy már regisztráltam régebben.
máj. 4. 20:25
 17/20 anonim ***** válasza:

> "Ha nem valami sértő volt a nevedben, akkor biztos nem azmiatt tiltottak le :D"

Meglepődnél, hogy mennyi minden miatt letilthat vagy korlátozhat a Meta /Instagram/. Én semmire nem használtam az Instagrammot, mint feliratkoztam emberkékre. Nem töltöttem fel semmit, nem kommenteltem, privát beszélgetést sem indítottam senki felé. Egyszercsak jött a kitiltás ok nélkül. Gondolom valaki bejelentette a profilomat, hogy nincs rajta tartalom, mást nem tudok elképzelni.

Ezen felül még azt is észrevettem, hogy időnként sok profil egyszerűen nem tölt be hibaüzenettel. Később rájöttem, hogy ha sok ideig (hónapokig) nem látogatom ezeket a profilokat, akkor egyszercsak elkezdenek újra bejönni. Valószínűleg ha valaki túl sokat látogat profilokat, akkor felkerül egy korlátozási listára.

máj. 4. 20:29
 18/20 A kérdező kommentje:
Nálam videó szelfit kért 2 és fél éve azóta megvan
máj. 4. 22:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen és látszódnia kell a személyidnek is a képen. Vicc az egész.
máj. 4. 22:18
 20/20 A kérdező kommentje:
A személyinek nem kellett csak az arcomnak
máj. 4. 23:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!