Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vége a facebook-nak?

Vége a facebook-nak?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy megszűnik a facebook Európában.

Erről mi a véleményed?

Forrás:

[link]

2022. júl. 8. 22:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#10 Remélem poén volt amit írtál.

A Facebook azaz a Meta nem parancsol senkinek, főleg az EU-nak nem.

Nem kémkedésről van szó, hanem adat export tilalomról az USA felé. Majdnem ugyanaz, de mégsem.

Az oroszok ripsz ropsz elfelejtették a facebook-ot, a messengert stb. Az EU-nak se fog fájni, volt van, és lesz másik platform. Pl a MyVip ma is üzemel, hiába van facebook. Az Iwiw 2014ben bezárt mert a facebook megölte, de jól példa, hogyha a face vagyis meta kivonul Európából akkor sem lesz égbekiáltó probléma.

Instagramnak pl nem is tudom mi értelme van.

Messenger helyettesíthető. Viber stb.

Facebook - MyVip, tictoc, tinder stb plusz ha nem lesz face, biztis, hogy megjenelnik majd egy eu-s közösségi oldal. Amiből szerintem a google se akar majd kimaradni.

2022. júl. 9. 08:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#11 Nem poén volt. Az EU-t és az európai országok vezetőit a multinacionális vállalatok rángatják dróton, ezek közé tartozik a Facebook is. Oroszország viszont független állam, ezért simán kitilthatják a Facebookot, vagy hozhatnak olyan törvényt, ami mellett a Facebooknak nem éri meg maradni.
2022. júl. 9. 09:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Azért azokat sem értem akik örömködnek rajta hogy vége lenne. Én sem használom, de ettől nem látnék abban semmi olyat aminek örülni kéne hogy ha lekapcsolnák és akik szerették használni nem tudnák.
2022. júl. 9. 11:37
 14/20 anonim ***** válasza:
#13 Van ezer meg egy alternatíva.
2022. júl. 9. 11:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Én most nem arra céloztam, hanem magára erre a kárörömködésre ami megy sok embernél, hogy jajj de jó lenne ha vége lenne és hasonlók.
2022. júl. 9. 11:45
 16/20 anonim ***** válasza:
15 nem kell megérteni had kárörvendjenek.. szívük joga ők így érzik vagy csak egyszerűen rühellik! Lesznek még cifrább dolgok is egy fb. megszűnésnél nyugi ;)
2022. júl. 9. 21:54
 17/20 anonim ***** válasza:
#13 a gond ott kezdődik, ha elvárják tőled hogy használd. ;)
2022. júl. 10. 21:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha lekapcsolnák akkor lenne helyette más, de nem fogják. Ez olyan mint amikor a Forma1-ben a Ferrari fenyegetőzött, hogy kiszáll abból sem lett semmi.
2022. júl. 10. 22:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Dehogy lesz vége.

Csak sima fenyegetés mint mindenhol, hátha meg tudnak egyeztetni utána...

2022. júl. 11. 23:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Sokszor volt már ilyesmi. PL: az Article 13 törvény. Mondták hogy bejön azt be se jött... Egyébként én nem aggodók a facebookért nagyon ritkán használom. Az instát jobban sajnálnám gyakrabban használom.
2022. júl. 18. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!