Anyadpasijavagyok kérdése:
Lehet megoldás erre?
Figyelt kérdés
Új telefonom van a másik kuka. Képernyő sötét minden jelszó azon volt megjegyezve. Legfőképp a Gmail.hu amivel a facebookba és az instába be tudtam lépni. Van erre valami opció hogy vissza kaphassam a face accountom?2022. júl. 8. 04:54
1/3 anonim válasza:
Gmail.hu? Nem com lenne? Az uj telon megkiserled a belepest az email cimmel, ha teloszammal regiztel azzal es Elfelejtett jelszora kattintasz. Majd koveted az utasitasokat
2/3 anonim válasza:
Ezért kell megjegyezni a jelszavakat és nem menteni. Ha sokat használod idővel úgyis megjegyzed, én például a bankkártyaszámom is tudom fejből.
3/3 anonim válasza:
#1 van olyan is gmail.hu kicsit másabb mint a gmail.com.
Egyébként inkább a jelsazavaidat irjad fel valahova legközelebb (naplóba vagy valahova) és akkor nem fog elveszni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!