Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan valaki, aki sosem...

Van olyan valaki, aki sosem kapott lájkot, annak ellenére, hogy jól néz ki? (elsősorban hölgyekre vagyok kíváncsi)

Figyelt kérdés

Tehát, egy szép arcú hölgy vagy, de legyél mondjuk átlagos, mégsem lájkolnak, vagy csak 1-2 hölgy, jóindulatból. Miközben látod, hogy a 100 éves mami is kap 300 lájkot, vagy egy rosszul retusált hölgy fotója is több százat kap.

Nem azért, hogy annyira izgat, csak maga a jelenségre vagyok kíváncsi.

2022. júl. 8. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Like-ok? XD Kit érdekelnek a like-ok? XD
2022. júl. 8. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Omg alig várom hogy lekapcsolják ezt a retek Facebookot. Mit számít egyáltalán hogy valaki hány lájkot kapott, egyesek úgy csinálnak mintha pénzt kapnának érte:D
2022. júl. 8. 23:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Hidd el én sem bánnám, ha már holnap nem lenne! Csak nagyon sokan vannak tudod, akiknek az önbizalmát eléggé aláásta már.

És mikor szűnik meg, tudsz valamit? De jó lenne, ha valami jó hírrel szolgálnál!

2022. júl. 8. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!