Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha eltávolítom a Google...

Ha eltávolítom a Google fiókomat android tabletről akkor netezni(elsősorban videókat nézni) továbbra is tudok?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mik azok amiket nem fogok tudni használni? Messenger megmarad? A többi eszközömön amikről nem távolítottam el nem fog látszani,hogy miket néztem a neten a tabletről? Gondolok itt a chrome előzmények vagy arra, hogy a Google Myactyvity naplóz e tovább, hogy merre jártam?
2021. máj. 6. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:
29%
Google dolgokhoz nem fogsz tudni hozzáférni, így a Youtube sem lesz elérhető.
2021. máj. 6. 12:17
 2/2 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Ha eltávolítod a Google fiókodat az Android eszközről, akkor:

- Elveszted a hozzáférést a Gmailhez, tehát nem fogod látni az EMailjeidet,

- Elveszted a hozzáférést a YouTube feliratkozásaidhoz. Tehát a YouTube továbbra is működni fog, csak épp nem fogsz értesítéseket kapni az általad követett csatornákról,

- A Google Chrome nem fogja szinkronizálni a böngészési előzményeidet a többi eszközödre,

- Nem fogsz tudni letölteni alkalmazásokat a Play áruházból,

- Nem fog működni a Google Drive, mivel az a Google fiókban tárolja a felhő alapú adatokat,

- Nem fog működni mondjuk a Google Classroom,

- És még számos játék is követelheti a Google Play szolgáltatásokat.

A Messenger is, és a többi nem Google által üzemeltetett szolgáltatás gond nélkül fog működni, és a helyelőzmények sem lesznek tárolva a Google fiókban a kijelentkezés után.

2021. máj. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!