A Pirate Bayről szeretnék egy filmet. De bárhová kattintok, felugró játék és fogadásos oldalakra visz, sehogy sem jön le a torrent fájl. Hogy működik most az oldal?
Figyelt kérdés
Van, hogy átirányít az Amazonra, hogy regisztráljak 30 napig ingyenesen. De nem akarok semmi ilyesmit, csak azt a filmet leszedni, mármint a torrent fájlját. Máshol nem találtam meg. Mit tegyek, miért ilyen vacak ez az egész? Ncoreon nincs fent.2022. júl. 7. 21:37
1/5 anonim válasza:
A mágnesre kell kattintani. De előtte fel kell tenni a qBittorentet pl.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem valami olyasmi baja van, hogy vpn-t akar alkalmaztatni velem, de egy ilyen letöltése meg pénzbe kerül.
Utorrentem van, az jó? Bocs hogy ha hülyeségeket kérdezek, mert általában ncore-t használok, a többinél kicsit elveszett vagyok.
Esetleg lehet, egyszerűbb lenne, ha megírnám a film címét, és ha szépen megkérlek, leszednéd nekem, aztán e-mailben elküldenéd a torrent fájlt? Vagy ennyire azért ne akarjak béna lenni?
2022. júl. 8. 00:25
3/5 anonim válasza:
A vpn-el nem kell törődni. A böngésző kiegészítőknél beírod hogy vpn és letöltesz egy ingyeneset. De igazából erre sincs szükség, mert Magyarországon nem büntetik a torrentezést. Ugord át ezt a részt. Az utorrentnek én sem vagyok híve, én is a qBittorrentet javasolnám. A "magnet link"-re kell klikkelni. A reklámokat meg ugord át!
4/5 anonim válasza:
Használj reklámblokkolót, pl ublock origin, mert anélkül használhatatlan az oldal.
5/5 anonim válasza:
PirateBay a legnépszerűbb torrent oldal, ebből adódódan a legtöbb klónnal rendelkezik. Nekem mezei adblockerem van chromeon és sosincs felugró ablak. .org-ra végződik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!