Akadozik a Leauge of Legends a gépemen, illetve néha ha kattintok egy irányba, a karakter 2-3 vagy több másodperc késéssel mozog, vagy támad. Miért lehet?
Ugy értettem a laggot, hogy kattintok egy adott irányba, a karakter viszont a helyén marad, es csak késve indul el.
Köszönöm az eddigi válaszokat
Ez is lehet lag simán. Ha stabilan magas a pinged (folyamat 400ms pl, nem változik), jellemzően akkor laggol így, legalábbis én ezt vettem észre. Ha ugrál, nem stabilan laggol, folyamat változik akkor fordulhat elő az amit mondtam, hogy csúszkál össze-vissza a karakter meg furán mozog. Amit még észrevettem az évek során, hogy a feltöltés okoz stabilan magas pinget, még a letöltés instabil pinget eredményez.
Most oké, te leírtad, hogy későn reagál, de én meg említettem egy módszert, amivel egy hibaforrást kizárhatsz, amit persze te nem zongoráztál végig. Tekintve, hogy távolról segítek, és azon kívül amit te leírsz nincs részletes rálátásom, nehéz, ha legalább azt nem próbálod meg amit javasolnak. Csak azt tudom egyenlőre mondani, hogy a leírtakat próbáld meg.
Összegezve: 1) Kérj meg otthon mindenkit, hogy egy kis ideig hanyagolják a netet és kapcsolódjanak le, mert tesztelnél valamit.
3) Győződj meg róla, hogy a számítógépeden sem fut semmi más internetkapcsolatot igénylő szolgáltatás/program.
2) Indíts egy gyakorlómódot.
3) Ctrl+F - ezzel előjön az említett ping és fps érték.
4) Játssz. Ha így is későn reagál, de a ping értéke meghaladja a 100-at, akkor a wifi csatlakozás a probléma. Válts vezetékesre. Ha a ping értéke 100 alatt, vagy bőven 100 alatt van, de fennáll a probléma még mindig, akkor kérj segítséget a szolgáltatódtól, ugyanis náluk lesz a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!