Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A grabpoints.com egy csaló...

A grabpoints.com egy csaló oldal lenne?

Figyelt kérdés

Az oldalról annyit kell tudni hogy ezen az oldalon kérdőívek kitöltésével lehet pontokat gyűjteni majd 5150 pont után lehet kérni kifizetést paypal-ra.

a mai nap elértem 5150 pontot így kifizetést kértem majd telefonszám megerősítést kért de a kód nem jött meg. próbáltam hívást is kérni de a hívás sem érkezik meg.

átnéztem az adatokat helyes a telefonszám és az Paypal email is.

2022. jún. 26. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen pontgyűjtős netes pénzkeresős oldalak kb. kivétel nélkül parasztvakítások. Vagy úgy van megcsinálva a rendszer, hogy soha ne érd el a kifizetési limitet, vagy meg van nehezítve még pár alfeladattal (hívj meg előbb X embert, legyen amerikai telefonszámod), aztán a végén nem látsz belőle semmit.

Heteken-hónapokon át dolgozol a semmiért, és ha mégis pénzt látsz belőle, akkor valami 10-20 forintos órabérre jön ki a befektetett időd és energiád. És van, aki nem tanul belőle, vagy annyira elvakult hogy párhuzamosan tíz ugyanilyen balekfogó oldalon "keres pénzt".

Nincs ingyen pénz a netről csak néhány kattintásért, a kérdőívkitöltés és reklámnézegetés nem valós munka. Van, aki ezt saját kárán tanulja meg, az okosabbak máséból is tanulnak, és tudják hogy nem kell ilyen hülyeségekbe belekezdeni.

2022. jún. 26. 16:14
 2/2 A kérdező kommentje:
szia. ebben igazad van ezzel nem lehet meggazdagodni, és naponta kell pár óra ráfordítás de egy kis mellék munkának nagyon jó megoldás havi pár ezer forintot meg lehet vele keresni azért. a probléma végül megoldódott felvettem a kapcsolatot velük e-mailban, küldtek egy megerőzősítő kódot így végül sikerült kikérnem az $5-t paypalra
2022. jún. 27. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!