Hogy lehetne egy facebook oldalt ingyen hirdetni? Hogy minnèl több embert elérjek?
Figyelt kérdés
Azt az egy módszert ismerem hogy ki rakom több csoportba az oldalt de már 3 alkalommal jelentették a hirdetésemet és jelenleg 6 napra tűnt el az összes posztom minden csoportból és már kezdem unni és mivel diák vagyok pénzem nincs hirdetni de viszont hasznos oldal lenne2022. jún. 6. 17:24
1/21 anonim válasza:
Gyakorlatilag ahogy írtad, így, kézileg, manuális módon.
2/21 A kérdező kommentje:
De csoportokon kívül hogy lehetne még hirdetni?
2022. jún. 6. 17:40
3/21 anonim válasza:
Ugyanúgy: telespamolod az ismerőseid feedjét is a vackoddal.
4/21 anonim válasza:
"de viszont hasznos oldal lenne"
Amúgy ha ennyire nem akar beindulni, akkor lehet hogy csak te gondolod, hogy hasznos lenne.
5/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom arról szól hogy hogy élek meg egy betegséget az nem hasznos oldal?
2022. jún. 6. 17:50
6/21 A kérdező kommentje:
Egy olyan betegséget amit sokan nem is ismernek
2022. jún. 6. 17:52
8/21 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi járt a piros
2022. jún. 6. 17:54
9/21 anonim válasza:
Láthatod hogy a nagyközönség csak annyival jutalmazza ezt, hogy kitiltanak ahol reklámoztad magad. Ahogy mondtam ez csak számodra fontos, és én tényleg nem megbántani akarlak vagy személyeskedni ezen.
10/21 A kérdező kommentje:
Értem amúgy nem a csoportból tiltottak ki mert jön bántó komment is de rengeteg pozitív is az ilyen hirdető posztok alá csak ha valaki jelenti a posztot akkor törli az algoritmus egy X időre az összes posztot
2022. jún. 6. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!