Quorára érdemes regelni? Ott is mutatja ha válasz jön? És...?
Figyelt kérdés
Lehet privátozni? Miben más ettől? Minden érdekel!2022. jún. 23. 19:56
1/11 A kérdező kommentje:
Jó amúgy?😀
2022. jún. 23. 19:56
2/11 anonim válasza:
Először azt hittem, hogy azt írtad "Ku®vára érdemes regelni"? 😅
3/11 anonim válasza:
Annyiban más hogy máshogy néz ki az oldal és angol, kevesebb a troll válasz de néha az is betalál viszont több az értelmes és terjedelmesebb. Annyival jobb, hogy nincs időkorlát kérdések között azt hiszem, bármikor tudtam kérdezni, viszont nem igen lehez nick nevet találni ha csak nem írod külün mert úgy veszi hogy first name surname...vagy valami hamisat megadsz ha nem akarod kiírni az igazi nevedet, ez az ami nem tetszik benne...de nekem annyira nem jön be, gyakori jobban tetszik. Privátozni nem hiszem hogy lehet. Mutatja ha válasz jön de nehéz elmondani, csinálj accountot és meglátod ha nem tetszik, kiléphetsz, ennyi.
4/11 A kérdező kommentje:
Caináltam. Elsőre elég átláthatatlannak tűnik.
2022. jún. 23. 20:31
5/11 A kérdező kommentje:
Fel akarok tenni kérdést de nem lelem a kategóriákat.
2022. jún. 23. 20:35
6/11 A kérdező kommentje:
Fúj ez naon szr. Csak 3 és 4 évvel ezelőtti válaszokat látok wtf? Kihalt ez?
2022. jún. 23. 20:39
7/11 A kérdező kommentje:
Egészség kategóriában szeretnék kérdezni. Valaki tegyen már útba.
2022. jún. 23. 20:40
8/11 A kérdező kommentje:
Hogy tudom beállítani, hogy friss kérdeseket lökjön? Dobál ez mindent felfele, még az 5 évvel ezelőtti is ott virít telibe. Nagyon idegesítő.
2022. jún. 23. 20:48
10/11 A kérdező kommentje:
😍😉
2022. jún. 23. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!