A facebook marketplace-n menyire biztonságos az előreutálás?
szeretnék venni egy terméket de az eladó előre kéri a pénzt
az eladónak vannak értékelési?
az megoldható ha a felélt fizetem ki és mikor megjött a csomag a másik felélt?
Szia!
Ez emberfüggő. Sajnos sem én nem látok, sem te nem látsz bele az eladó fejébe, így nem tudjuk.
Nincs értékelési rendszer a Marketplacen, szóval nem tudhatod, hogy rendes-e az eladó vagy sem.
Előre pedig ne utalj, függetlenül attól, hogy milyen oldalon van hírdetve.
Tökéletesen biztonságos. Soha többé nem látod viszont azt a pénzt. Se az árut.. 😶
Viccet félretéve: legfeljebb a postaköltsék kétszeresét fizesd előre a többit átvételkor (utánvéttel).
"arra van lehetőség hogy kifizetem a félét és ha megkaptam a terméket akkor a másik felét?"
Ne vedd sértésnek, de ilyeneket szokták hülyére venni a neten és lerántani pénzzel, akik elgondolkodnak azon hogy mi lenne ha mégis utalnék egy kicsit. Ne utalj mert átbsznak. Vedd át személyesen vagy hagyd a francba.
Maximum az utánvét jöhetne szóba, a postaköltség előre utalásával (így nem veszítesz olyan sokat, ha esetleg nem küldené el)
Az már más kérdés, hogy ha lenne is facebookom, soha semmit nem vennék marketplaceről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!