Most vettem egy lakást! Bekötik így az internetet?
Nem értem mi köze ahhoz, hogy a lakás bútorozott-e. Előfizetsz egy szolgáltatásra, ők kimennek és megnézik tudják-e tartani magukat a szerződéshez.
Telefon egyébként tökéletes a kipróbáláshoz.
Addig nem kötik be amíg nincs villany a lakásban.
Ha utólag meggondolod magad hogy ne ebbe hanem abba a szobába kössék, azért már nem jönnek vissza (ingyen).
Nem kell laptop a router beállításhoz, azt telefonról is meg lehet csinálni.
Meg másik szobába is át lehet cuccolni a berendezést, az már nem szolgáltatói hatáskör.
A bekötéshez neked nem is kell kipróbálnod.
Elég gáz lenne, ha a szerelő elkérné az ügyfél notiját, hogy letesztelje a kapcsolatot. :D
Hoznak ők maguknak mindent, ami kell.
Hogy az áram hogyan került szóba, azt nem tudom... a kérdező sehol nem írta, hogy egy komfort nélküli házról lenne szó.
Én is üres lakásba köttettem be. Nem érdekli őket.
Ha nem csak egy sima UTPt húznak be (előfizetés függő, nálam régebben volt ilyen), akkor áram nyilván kell... illetve ezen kívül még egy felszerelt konnektor vagy hosszabbító is... ők nem fogják rákötni egy sima 230-as vezetetékre a kapcsolószekrénybe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!