Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google autó tavaly márciusban...

Google autó tavaly márciusban járt az utcánkban. Mikor lesz fent az utcakép a neten, talán már soha???

Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Google esetén a real time térkép késése 1-2 év 😁
2022. jún. 12. 00:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Komoly ez az 1-2 év? Akkor arra nincs esély, hogy elrontották és törölték?

(Sajnos kint voltam az utcán, rajta leszek....:( Pedig nem akarom....)

2022. jún. 12. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Az arcokat elmossák az utcaképeken, nem leszel felismerhető.
2022. jún. 12. 10:10
 4/7 A kérdező kommentje:

A bokám pont kivillant, és arról bizony felismerhető vagyok.

Nincs joguk engem kiposztolni...

2022. jún. 12. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Javaslom legközelebb a Humor kategóriát vagy az Egészség/mentális egészség témakört felkeresni attól függően, hogy ennyire viccesnek gondolod magad, vagy ilyen buta vagy.
2022. jún. 12. 18:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vicces! Nincs joguk neten mutogatni a térdtetkómat se!
2022. jún. 15. 10:13
 7/7 anonim válasza:

Nem arról híres a Google, hogy elkapkodná a dolgot. 6 éve bejelentettem a Google-nek, hogy néhány háznak tossz a számozása a térképen. Egy házszám megszűnt, ezért a Google térképein innen kezdve elcsúszik a számozás. Azóta sem történt semmi, még csak nem is vélaszoltak.

A térdtetkódról: felismerhető vagy belőle, annyira részletes a kép? Mert csak akkor reklamálhatsz, bár nem sok eséllyel. Ugyanilyen tetkója lehet másnak is.

2022. jún. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!