Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikor teszi végre közzé a...

Mikor teszi végre közzé a Google a legújabb,2019 tavaszán/nyarán készített utcaképeket?

Figyelt kérdés
Sok helyen lehetett hallani tavaly, hogy "frissíteni fogják" az utcaképeket. ( [link] Nos, azóta semmi nyoma nincs a változásnak, még mindig a 2011-12-es képek érhetők el.

2020. febr. 6. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb városokban, forgalmasabb útszakaszokon már rég megtörtént a frissítés.

Azt soha nem mondták, hogy mindenhol újra bejárják az országot.

Egy pár tucat házból álló kis falucskába természetesen nem fognak elmenni újból, mert nem sok értelme van.

Szerintem ez érthető részükről.

2020. febr. 6. 10:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Budapesten nálunk nem frissült egyáltalán. Az egyik főutunkon 2018. nyáriak a képek, de azt tudom, hogy akkor valóban csak a főutakat járták be. De a legfrissebb, tavalyi képeket még a belvárosban sem tették közzé... Te hol nézted?
2020. febr. 6. 13:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Végre közzétették, most látom! :)
2020. febr. 21. 13:23
 4/4 anonim válasza:
100%
Én is észrevettem az új utcaképet, de sajnos a mi utcánkba már megint nem jött be az autó (2014 óta)
2020. febr. 25. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!