Miért nem tölti be a Google Maps az utcaképeket?
A Térkép és a Műhold nézetet nagyon gyorsan betölti a Google Maps, de az utcaképeket csak nagyon rossz minőségben tölti be.
Például:
Ha görgővel ránagyítok:
Illetve általában ilyen, hogy csak részben tölti be az utcaképet:
A géppel és az internettel nem hiszem, hogy baj lenne.
Egy Asus K501L laptopom van (i5-5200u, 8 gb RAM, GTX950M).
Az internet pedig 60 Mb/s.
Előre is köszi!
Azért ilyen, mert lassan töltődik be vagy azért mert a google maps-es kocsi rosszul vette fel azt az utcát.
Esetleg próbáld meg egy másik böngészővel, vagy frissítsd le a adobe flash playert, java, videókártya illesztőprogramját (ha nem frissítetted eddig).
Ha meg rossz a felvétel azzal nem tudsz mit csinálni, de szerintem csak várni kell vele, hogy betöltse rendesen.
A felvétellel nem hiszem, hogy gond van. Minden városban és minden utcán ilyen. Más böngészővel is próbáltam.
A frissítéseket megnézem, hogy elérhető-e új.
Hiába várok, akkor sem tölti be.
Az még érdekes, hogy otthon szüleimnél az asztali gépemen 5 Mb/s-os internetkapcsolattal simán működik Google Chrome-ból.
Azt meg egyáltalán nem értem, hogy miért csak a kép kb. fele homályos, ha körbenézek? Miért nem az egész akkor már?
Direkt olyan útszakaszokat is megnéztem ahol tudom, hogy biztos jó minőségű az utcakép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!