Milyen wfi adapert/hálózati kártyát vegyek pc-hez?
Figyelt kérdés
Miracast támogatott eszközre lenne szükségem, mert szeretnék kapcsolódni vezeték nélküli kijelzőkhöz asztali gépről.2022. máj. 23. 22:44
1/2 anonim válasza:
Én azt kérdezném meg első körben, hogy milyen Routered van. Mivel, ha bizonyos vezeték nélküli szabványokat nem tud, akkor teljesen felesleges egy olyan hálózati kártya ami már tudja ezt a technológiát is. (Persze a későbbiekben lehet, hogy majd lesz Router csere, de én ilyen esetben azért általában megkérdezem, hogy milyen a Router és akkor ahhoz mérten lehet ajánlani ami megfelel a kritériumoknak.)
2/2 Shaddark válasza:
A Miracastot a számítógéped támogatja, nem a wifi adapter.
Mivel olcsó alapból, szerintem egy olyat ami tud 802.11AC vagy (picit drágább) 802.11AX-et is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!