Youtube reklámmentesség ellen valami megoldás?
Iphone-ra a NoYTAds tweak-et hasznalom. Reklammentesseg, lejatszas a hatterben, mint a YouTube Music :)
37F incel
Én adguard-ot használok, de chrome alatt.
Nem tudom, hogy rókára van e.
Keress rá.
Nem volt még vele gondom, a youtube mindig reklámmentes.
És mintha más oldalakon is kevésbé fogná a gépet. Korábban adblock plus volt. De egyre inkább kezdte terhelni a gépet. Akkor kerestem mást.
Ha átállsz más dns kiszolgálóra, akkor a gépet sem terheli semmi és a teljes otthoni hálózat szűrt. Csak itt olyan aggályok merülnek fel, hogy a dns kiszolgáló minden küldött és fogadott adathoz hozzáfér. Kérdés, hogy ezt mire használják.
De félre ne értsd, most is be van állítva egy dns kiszolgáló. Ami alap esetben a szolgáltatód, akitől a netet vetted. Csak ott van köztetek egy szerződés. Míg az ingyenes, reklám blokkoló kiszolgálónál nem fog kelleni. Legalábbis amit én próbáltam, ahhoz nem kellett. Viszont neten bankolok és vásárolok, így a beijesztő szövegek beijesztettek. Fő a biztonság, sok az internetes csalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!