Amazon Prime-ra nem tudok feliratkozni, megoldás? több lenn
Tehát amazon.com-ra iratkoztam fel először, de még csak fizetni sem tudtam, mert nem fogadta el a maestro debit kártyát, pedig követelményeknél ott volt hogy lehet. Amazon.de-n már lehetett bankot is választani, ott elfogadta és fel is iratkoztam a primera, viszont amikor rámentem az activate prime gaming-ra, akkor ez a "Add your mobile number to enable Prime Gaming" üzenet fogadott, és hiába csináltam akármit, az üzenet megmaradt.
Olyan megoldást olvastam, hogy magyarba és szlovákiában (én szlov-ban élek) csak prime video elérhető, ezért le kell iratkozni az amazon prime-ról, és feliratkozni a prime videora (primevideo.com). Hát én leiratkoztam, de amikor rámentem a primevideora, még működő előfizetést mutatott, mert a filmek,sorozatok nézhetők, tehát egyáltalán nem iratkozott le, és nem lehet feliratkozni sehol sem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!