Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Router van ilyen ?

Router van ilyen ?

Figyelt kérdés
olyan routert keresek aminek mind a wan 8BEMENETI) mind a lan csatlakozója gigabites (1000 mb/s) legalább 4 antennája van 2.4 és 5 és 6 GHZ is ismeri a wifi sebessége legalább 1000mb/s van rajta wps gomb és usb és ami fontos NEM GAMER KINÉZETŰ tehát dizájnban kb ehezz hasonló [link] ??? van ilyen

2022. máj. 11. 22:35
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
ax 9000 is off mpndom NEM GAMER DIZÁJNYUT keresek
2022. máj. 13. 09:06
 22/34 anonim ***** válasza:
#21: Mint már írtam a #6-os hozzászólásomban: "viszont a sok antenna miatt az egyszeri konzumer gyártók nagyon szeretik elrondítani a routereiket" - ez van, a gyártók a gamerekben határozzák meg a célpiacot (hisz konzumer felhasználók közül ők azok akik kihasználják a Wifi 6E előnyeit), így rájuk szabják a termékeket (említhetném a számítógépházak piacát is: teli ronda, színes LED-ekkel teleaggatott, zongoralakkos, plexi előlapos, pocsék anyagminőségű, nem szellős rettenetekkel).
2022. máj. 13. 10:28
 23/34 anonim ***** válasza:
A gamer mivel használ ki egy ilyen routert ?
2022. máj. 13. 10:39
 24/34 anonim ***** válasza:
#3: Erről a "gamer" (és itt vedd pejoratív értelemben) technofil influencereket kellene megkérdezni. Gyanítom a sebességnek, az alacsony késleltetésnek, a játékok hálózati forgalmának előresorolásának, a nagyobb lefedettségnek (hogy a WC-ről is tudjon "streamelni") "varázsa" lehet a fő indok.
2022. máj. 13. 12:01
 25/34 A kérdező kommentje:
és mikor csinálnak egy hitech routert minden földi jóval 6- bazi nagy antena wifi6e 2000 mb/s feletti wifi sebesség wps gomb minimalista dizájnal mint erz [link] a felette irt specel
2022. máj. 13. 12:07
 26/34 anonim ***** válasza:

24: Azt értem hogy sreamelni, de van gigabites portja és ennyi. azon mondjuk tud 100 felé streamelni és kész. NIncs tovább. vagy melyik játék tudja kihasználni ??

én spec nem játszom, a wifi hálózaton kb van 70-80 unitom, kábelen még egy 24 portos menedzselhető switch teli van bár ebből van ami link aggregationnal 2 gbps, így nincs 24 hardver fenn kábelen.

A wifit még mindig nem tartom tökéletes alternatívának a kábel ellen, de azt is tudom hogy ha tényleg olyan gyors, akkor is mit mivel kötök vele össze hogy ki tudjam használni ?

szoval jelen pillanatban én nem értem a létjogosultságát, és gondoltam hátha megértem.. De.. Nem lelek rá épkézláb magyarázatot.

2022. máj. 13. 12:18
 27/34 anonim ***** válasza:

#25:

"6- bazi nagy antena"

Mint utaltam már rá: felesleges.

Ami valóban "bazi nagy" (lásd a #14-es hozzászólásomban említett parabolaszörnyeteget) az nem beltérre való, beltéren egyébként sincs értelme a hatalmas nyereségű antennáknak - inkább a megfelelő eszközelhelyezésnek és a kis antennaelemekből felépített beamformingnak.

"wps gomb"

A WPS-t felejtsd el. Biztonsági kockázat:

[link]

#26: "Azt értem hogy sreamelni, de van gigabites portja és ennyi"

Mondom: pejoratív értelemben vett "gamerek", akik még a WC-n is streamelnek. Oda nem építenek ki gigabitet, de elvárják, hogy wifi az legyen. ;)

Másrészt: mobileszközök, IOT - azokban nincsen Gigabites Ethernet.

2022. máj. 13. 12:51
 28/34 A kérdező kommentje:
#11 pont a beépített antenna a szar mivel gyenge a jele a pl ha abban szobában mertel 500mp/s szomszédos szobában már kb 30-40 mb/s csökken
2022. dec. 5. 22:28
 29/34 anonim ***** válasza:

#28: Ez nem a beépített/nem beépített antenna miatt van, hanem a beltéri elhelyezés miatt. Beltérben sok zavaró tényező, tereptárgy, fal, bútor, nyílászáró, az alacsony antennamagasság és a közeli interferáló adók meg csak tovább nehezítik a helyzetet.

Ezért szokták azt csinálni nagyobb kiterjedésű épületeknél (főleg közületek esetében), hogy van egy központi vezérlő (Wireless controller), amire vezetékesen csatlakoznak az épület különböző pontjain elhelyezkedő plafonra ( [link] ) vagy falra ( [link] ) felrögzített elérési pontok (AP, Access Point). A központi vezérlő folyamatosan figyeli az elérési pontokra felcsatlakozott klienseket, és a szerint kontrollálja az elérési pontokat (milyen irányba, mekkora jelerősséggel szórjanak), illetve hogy a kliensek melyik elérési pontra csatlakozzanak, amilyen a kliensek jelszintje, illetve mekkora a forgalom.

Illetve ezért szokták előre megtervezni (a lefedettség szimulációjával) az elérési pontok elhelyezkedését és frekvenciakiosztását:

[link]

2022. dec. 5. 23:20
 30/34 A kérdező kommentje:
"m a beltéri elhelyezés miatt. Beltérben sok zavaró tényező, tereptárgy, fal, bútor, nyílászáró, az alacsony" ezt cáfoljám volt egy upc (500mp/s net csomag) modem/router 300mp/s wifi vel pont mellette egy szintén 300mp/s tp link router 2 nagy antennaval ugyan abban a szobában egy Samsung Galaxy S7 a upc 230mp/s a tp link pedig 290mp/s szomszédos szobában pedig upc 40mp/s tp link 180mp/s
2022. dec. 7. 01:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!