Van lehet az oka annak, hogy iPhone-on az eduroam lassú?
Először annyit szeretnék kérni, hogy ha nem okoz gondot korlátozódjunk a kérdésemre. Köszönöm :)
Egy iPhone 7-em van. Az eduroam hálózatánál olyan problémákba ütközök, mint például, hogy nagyjából 20-30 másodpercig tart, mire csatlakozik a telefonom; rendszeresen ledob, elmegy az internet, nem tölt be semmit, ami miatt újra csatlakozok és utána jobb egy ideig. A windowsos laptopomon ezt nem csinálja, illetve a szobatársaim androidos telefonjaikon sem.
Az ok, ami miatt nem konkrétan a telefonomra gyanakodom, mint hibás eszközre, hanem a márkára az az, hogy idén váltottam új telefonra egy iPhone 6s után (7-re, ahogyan korábban említettem is), és annál is ezt csinálta. Mivel az apple nagyon figyel az adat meg vírus meg mindenféle védelemre, ezért gondolkodtam azon is, hogy talán valami szoftveres védelmi mechanizmus állhat a háttérben, mivel egy viszonylag nyilvános hálózatról van szó (csak hallgatók tudnak a neptun azonosítójukkal csatlakozni rá). Esetleg más apple felhasználó is tapasztalt hasonlót? Vagy alaptalan a legutóbbi feltevésem?
"Mivel az apple nagyon figyel az adat meg vírus meg mindenféle védelemre"
E miatt nem kell aggódnod, biztosan nem e miatt lassul be. Gyakorlatilag az kutakodik a telefonodban aki csak akar...
És ilyenből tudok még vagy százat linkelni, a céget semennyire nem érdekli a biztonság. Ki se javítják a biztonsági réseket amiket beküldenek nekik. Mondjuk a 7es még egész jól áll a többihez képest.
Csak a tisztán látás végett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!