Megbízható az iphonemagyarorszag.hu oldal?
Figyelt kérdés
Szeretnék az iPhone készülékemnek töltőkábelt, illetve töltőtéglát venni, de mielőtt ezt megtenném, inkább megkérdezlek titeket, hogy esetleg aki vásárolt már ott, annak milyenek a tapasztalatai, mennyire működőképesek a termékeik?2022. jan. 22. 15:28
2/5 anonim válasza:
Igen, megbízható. Ha munkanap délelőtt rendelsz akkor már a rendelés leadását követő második munkanap ott van nálad a megrendelt termék! Viszont ha munkanap délután vagy hétvégén rendelsz akkor csak a rendelést követő harmadik munkanapon lesz ott nálad a megrendelt termék. Tehát 2-3 munkanap alatt meg kapod a megrendelt terméket. Én ma (2023.02.08.) kaptam meg tőlük egy rendelést, amit tegnap előtt adtam le. Egyetlen hátránya hogy a Magyar Posta (MPL) szállítanak és igy egésznap pontosabban reggel 8 óra - 17 óra között várhatód a csomagot.
3/5 anonim válasza:
2-es voltam! És az előző válaszomat kiegészítenem! Megbízhatónak, megbízható. 2-3 munkanap alatt szállítanak. De sem jótállás, sem garancia nincs a termékekre. A 2-es válaszomban le írt, termék egy asztali 3 az egyben töltő állvány volt ami 17990 Ft volt. És mindössze 2 hetet működött. Jótállás nincs rá! Most megint rendeltem az iphonemagyarország.huról több terméket. Amit 2023. december 15.-én kaptam meg. Az egyik termék eleve hibásan érkezett. Egy másik pedig 3 napig müködött. Viszont az Apple Watchoz rendelt órapánt az jó egyenlőre. De az Apple Watchoz rendelt töltő kábel, viszont jóval lassabban tölt mint az eredeti Apple töltő kábel. Szóval maga a Web áruház megbízhatónak megbízható. Ingább minőségi kifogásaim vannak az iphone magyarország.hu web oldal termékeivel. És persze sem jótállás sem pedig garanciát nem adnak a 10000 Ft feleti termékekre! Ez hátrány! És magyar nyelvű le írás szintén nincs egyik termékhez sem!
4/5 anonim válasza:
Kiegészíteném azzal, hogy nekem eddig bármilyen problémám volt e-mailben felvettem velük a kapcsolatot és cseréltek a termékeket teljesen díjmentesen. (Posta költséget sem kellet fizetni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!