Mit tegyek ha feltörték a Facebookom?
Figyelt kérdés
A mai naptól nem tudok bejelentkezni a Facebook fiókomban. Megváltoztatták az e-mailt. De a régi e-mailre be tudok lépni. Hiába állítanám vissza,vagy akarnék más jelszót 2 faktoros hitelesítést adott meg aki feltörte így esélytelen belépnem. A nagy bibi az hogy van egy vállalkozás oldal ott létrehozva követőkel. És csak is kizárólag ez a fók érdekelne,hogy vissza szerezzem, mit tehetek , hova írhatok email akármi? Az nem megoldás,hogy csináljak újat. Köszi aki segít2022. máj. 5. 11:58
1/6 anonim válasza:
Facebook support segítségét kérd, lehet szkennelt személyit kérnek.
Vigyázz arra, hogy az illetéktelenhez ne jusson el a szkennelt személyi mert akkor azzal is vissza tud élni, hogy hamisan igazolja magát...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de nem találok most elérhetőséget, tudnál adni egy e-mailt,vagy hol vehetném fel velük a kapcsolatot?
2022. máj. 5. 12:54
3/6 anonim válasza:
Itt hátha találsz megoldást vagy kapcsolatfelvételi lehetőséget, űrlapot:
4/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor vagy vak vagyok,vagy nem tudom. De itt nem találok semmit, se e-mailt semmit. Nincs se live chatjük semmi. Hiába megyek végig a lépéseken amit ír a súgó, csak az van hogy megváltoztatom a jelszóm,amit megkapok én is az e-mailemre,meg gondolom ő is. És hiába írok új jelszót és az nálam van. Ha egyből írja hogy adjam meg a 6 jegyű biztonsági kódot, amit gondolom csak ő kap meg, mivel nála van.
2022. máj. 5. 13:20
5/6 anonim válasza:
Abba a böngészőbe írd be ezt a linket, amiből mindig be szoktál jelentkezni (és arról az eszközről lépj be): facebook.com/login/identify
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!