Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a fbook-on elrejtek egy...

Pully kérdése:

Ha a fbook-on elrejtek egy hirdetést,azután is megjelenik.Jelentettem ugyanazt,de továbbra is ott van a hírfolyamban és nincs opció a menüben semmire.Hogyan lehet megszabadulni az ilyenektől? Tudom,az oldal mellőzése megoldaná,de más opció érdekelne.

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék. Tudom, hogy semmi sincs ingyen. Volt, amit így vettem. De ellenkezik az üzletpolitikájukkal, miszerint "azt mutatják, amire kíváncsi vagy", tehát, ha rákerestél valamire, azt tolják orrba-szájba. Az zavar, hogy olyan dolgokat erőltetnek, amik nagyon távol állnak tőlem. Korábban az is előfordult, hogy hibaként jelezte a rendszerük, hogy sok hirdetést rejtettem és blokkolta ezt az opciót.
2022. máj. 1. 01:32
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Felraksz egy hírdetés blokkolót és kész.
2022. máj. 1. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!