Másnak is kéri most az instagram a telefonszámát? Mit tegyek, ha az nincs?
A nyomorult f@+$#¥£ók ma gyakorlatilag kizártak úgy az instámból gépen és tableten is, hogy közben mindvégig be voltam jelentkezve. " Biztonsági okokból " van erre szükség, meg nyilván az én érdekemben. Ha lenne mobiltelefonszámom sem adnám meg nekik.
Ki x-elni nem engedi, más opciót (pl. e-mailes megerősítés) nem is lehet választani. Semmi közük a személyes adataimhoz, ez jogsértő magatartás.
Valaki járt így mostanában, van valami alternatív megoldás? Több barátommal instán tartom a kapcsolatot, tehát nem opció törölni...
(Facebooknak sem adtam meg nyilván, okkal. Ez meg ugyanaz.)
Nem jogsértő magatartás, elérhetik az adataidat. Ugyanígy neked nem jár alanyi jogon a hozzáférés, egy magáncég szolgáltatásából azt és úgy zárnak ki, akit csak akarnak. Ha nem tetszenek a használati feltételek, akkor ne használd az oldalt. Ha pedig használni akarod, akkor köteles vagy azt és úgy csinálni, amit kérnek.
Amíg ezen nem teszed túl magad érzelmileg, nem lesz fiókod.
a revolutnak meg kell adnod még az adószámod is.
ezek a nagyobb cégek kérhetnek tőled személyes adatokat
Van egy szolgáltatás, annak egy használati feltétele. Ezt vagy betartod, vagy nem leszel jogosult a használatra, ilyen egyszerű. Miért személyeskedsz? Attól, hogy nem tetszik a helyzet, nem tudsz ellene mit tenni.
Megadtam a számomat. Tudod mi történt? Semmi. Nem került nyilvánosságra, nem használták fel semmire, nem hívogatnak, nem küldenek reklámot SMS-ben (és miért is tenné ezt bárki, mikor pénzbe kerülne neki?).
Azzal is számolhatsz, hogy a személyid másolatát bekérik, mert megtehetik. Te pedig megtagadhatod ha úgy tetszik, de akkor nincs több Insta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!