Megbolondult az instagram?! Többi lent…
Sziasztok egy nagyon összetett helyzetet szeretnék veletek megosztani és erre szeretnék megoldásokat!
Felvázolom az alaphelyzetet. Adott kettő instagram fiók, az egyikkel nyomatom a követés/kikövetés dolgot - amely miatt sokszor írja ki, hogy korlátoztunk bizonyos funkciókat. A másik instagrammal semmi ilyesmit nem csinálok!
Mégis a Normális instagrammomat tiltotta le azzal az indokkal, hogy: sérült a biztonsága a fióknak, megadtam valamilyen oldalnak a jelszavamat követőszerzés céljából stb…
Jelszó változtatást kér, de nem fogadja el a régi jelszavamat?!
Be van állítva a telefonszámom, kapok linket, de semmit nem old meg?! Ugyanaz az üzenet fogad.
Az email-címem sajnos használhatatlanná vált, ez az út nem járható.
A facebook-al is össze van kapcsolva, de igazából nem tudom, hogy ez számít e valamit(?)
SEGÍTSETEK KÉRLEK, MERT MEGBOLONDULOK!
Köszi előre is!
Megadtad a jelszavad egy idegen helyen.
További kérdés?
Akkor csak simán bugos a rendszer.
Tuti nem csináltál "követő gyűjtő hacket" vagy bármi hasonlót?
100%, ha így lett volna akkor nem várnék itt segítséget.
Viszont ha bugos a rendszer, akkor várható javulás? Esetleg valaha vissza tudom szerezni?
Köszönöm a normális hangvételt.
Az egész facebook (az insta is az övék) rendszer úgy van elcseszve, hogy az már kész művészet.
Rengeteg olyat olvasni, hogy random ki lettek zárva emberek.
Másoknak a kétlépcsős azonosításhoz szükséges kód nem érkezik meg hetek alatt sem, többszöri kísérlet ellenére sem.
Van, akinek a nevében kamuprofilt hoznak létre majd jelentés után a valódit törli a rendszer.
Tudnám sorol2akár jövő karácsonyig
"SEGÍTSETEK KÉRLEK, MERT MEGBOLONDULOK!"
Először vess véget az Insta függőségednek, utána segítünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!