Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért istenítik és hivatkoznak...

Miért istenítik és hivatkoznak folyton egyesek az nCorera, ha rengeteg magyar nyelvű tartalom nincs föltöltve rá?

Figyelt kérdés

Rengeteg régen, még a 21. században népszerű sorozat és film nincs fönt nCoren, ha mégis, akkor csak ímmel-ámmal töltik föl, nehogy minden rész beszerezhető legyen.

Ha ennyire foghíjas a fölhozatal nCoren, akkor miért istenítik és hivatkoznak folyton egyesek az nCorera?

2022. ápr. 23. 13:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%
Mi az ami most nemzetközi szinten fenn van ott meg nincs?
2022. ápr. 23. 22:52
 12/36 anonim ***** válasza:
26%

#11 hat azt eleg nehez lenne felsorolni.

Hany torrent van most nCore-on, par szazezer? Es ez egy vegyes tracker.

RED-en van 2.2 millio, ami csak zene, PTP-n 750 000 ami csak film, BTN-en 370 000, ami csak sorozat stb.

2022. ápr. 23. 22:59
 13/36 anonim ***** válasza:
87%

Konkrét példát kértem. Mert az egy dolog hogy valamit ötmilliószor feltöltenek, mert nincs oylan hogy ami egyszer fenn van azt nem elhet még egyszer vagy épp ha valami fenn van HD-ban akkor nem elhet még egyszer más felbontásban feltenni. De most mondj pl egy sorozatot, filemt stb amit ott megtalálsz itt nem. Ennyi.

Mennyiség nem egyenlő minőséggel.

2022. ápr. 23. 23:02
 14/36 anonim ***** válasza:
83%

#13 Ok, konkret pelda, PTP-n listaztam a torrenteket (feltoltes ideje szerint csokkeno sorrendbe) es az elso oldal legelso filmjere rakerestem nCore-on:

[link]

nCore-on nem talaltam, PTP-n fent van SD, 720p, 1080p, kulon a sima es a Director's Cut verzio, plusz az eredeti BD50 (minden felirattal).

2022. ápr. 23. 23:25
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
1968-as film... De ha szeretnéd kiteszek egy kérést róla aztán holnap fenn lesz kb ennyi a dolog.
2022. ápr. 23. 23:27
 16/36 anonim ***** válasza:
13%
En miert szeretnem, hogy kitegyel barmit is? Leszarom nCore-t, csak leirtam, hogy hulladek a komolyabb nemzetkozi trackerekhez kepest, te meg elkezdtel itt vergodni, hogy irjak konkret peldat.
2022. ápr. 23. 23:29
 17/36 anonim ***** válasza:
65%

Értelmes példára gondoltam, olyat amit keresnek is, Netflixes sorozatok, friss filmek stb....

Ennyi erővel mindjárt írok valami 60 éves magyar filmet keresd már meg azon az imádott nemzetközi oldalon....

2022. ápr. 23. 23:36
 18/36 anonim ***** válasza:
15%
Irj, kivancsi vagyok fent van-e.
2022. ápr. 23. 23:38
 19/36 anonim ***** válasza:
85%
Tessék, találomra: Uborkafa. 1970-es vígjáték. Jöhet a link róla.
2022. ápr. 24. 00:02
 20/36 anonim ***** válasza:
82%

17-es a friss dolgok gyakorlatilag az összes létező torrent oldalon fent vannak, a legutolsó szaron is. Az alapján milyen következtetést lehetne levonni?

Meg ez milyen érv, hogy kiteszel egy kérést és fent lesz?

Ennyi erővel csinálok holnap reggel egy torrent oldalt, nem lesz rajta semmi, de ha teszel ki kérést, akkor lelopom egy normális oldalról és feltöltöm neked :D

Ha most fogmosás után úgy döntök, hogy lefekvés előtt meg akarok nézni egy régebbi filmet, akkor mit érek vele, hogy írhatok ki kérést és holnapra valaki lelopja nekem egy olyan oldalról, ahol fent van? Akkor letöltöm onnan, nem kéréseket írogatok.

2022. ápr. 24. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!