Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért hoz fel ilyen szennyeket...

Miért hoz fel ilyen szennyeket a YouTube?

Figyelt kérdés

Van egy Google fiókom, ami már jól be lett "idomítva" arra, hogy csakis angol nyelvű videókat hozzon fel repülésről, főzésről, néhány PC játékról amit szeretek, és karórákról

Az utóbbi pár nap viszont felhozott olyan szennyeket mint Opitz Barbara, meg valami AK-valami

Hogy tudom elérni azt végleg, hogy még véletlenül se hozza fel ajánlásként ezeket a sz*rokat?

2022. ápr. 18. 00:28
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
ezek csak neked szennyek, sok embernek értékek
2022. ápr. 18. 06:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha valakinek ezek tetszenek, akkor hajrá, de nekem miért jönnek fel annak ellenére, hogy számtalanszor rányomtam hogy "Nem érdekel" meg "Ne javasolja többé ezt a csatornát"

Kvázi sértésnek veszem, hogy a YouTube komolyan azt hiszi, hogy majd nekiállok ilyen ízléstelen sz*rokat nézni: vagy az algoritmusuk on jártak túl valahogy a kiadók, akik ezeket tolják?

Vagy az lenne a baj, hogy nem Premium-ot használok, és így büntetik a kis embert?

2022. ápr. 18. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A youtube sose azt akarja amit más akar. A Youtube szinte mindig szarakodik de hát ez van :/
2022. ápr. 18. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Addig örülj amíg nem a Zshowtimeot és a Fokuszcsoportot hozza fel, ezt a kettő szenny trasht futtatja még nagyon a YOuTube. Ilyenkor nyomj rá a képe melletti pontokra és válaszd ki, hogy ne ajálnja többet ezt a csatornát. Ahányszor trash jön mindig rányomsz, előbb utóbb kifogy belőlük
2022. ápr. 19. 08:54
 5/6 A kérdező kommentje:

#4: De pont ez az, hogy már egy jól bejáratott fiókban kezdte el valamiért felhozni a szennyet

Valami nem stimmel a YouTube-bal: kérdeztem egy ismerősömet aki ugyanezt tapasztalta az ő fiókjával is

Jól ügyelek arra, hogy ha ismerősök küldenek linket Messengeren vagy bárhol (ahol nincs előnézeti kép), akkor egy másik böngészőben nyissam meg inkognitó módban, hogy ne zavarják be a fiókom

2022. ápr. 19. 09:11
 6/6 anonim válasza:
100%

Az algoritmus úgy működik, hogy mindig bedob neked újdonságokat, hátha-alapon. És ezt általában a felkapottakból teszi, arra bazírozva, hogy egyszer mégiscsak rákattintasz, mégiscsak “népszerű”. Az emberi működésre alapozva.

Egyébként ignoráld, ha az ajánlások nagy része jól működik.

2022. ápr. 19. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!