Lehetséges hogy a router miatt gyenge az internet már egy hete?
5 eves a tp-link routerünk.
Mostanában már alig lehet filmet nézni ipaden és játszani is szinte lehetetlen.
Lehetséges hogy a router rossz?
Speedtesten nézve 3 és 5 között meer a telefonom is és az ipadem is.
Mi lehet az oka ?
Szia!
Van lehetőséged egy laptopon, vagy számítógépen kipróbálni a netet?
Ott mennyit mérsz?
Ha ott a normális sebességet méred, akkor a router a hibás, de ha ott is ilyen rossz sebességeket mérsz, akkor valami más a lassú internet oka. Lehet, hogy nálad van a baj, de az is lehet, hogy a szolgáltatónál nem stimmel valami.
Igen jó ötlet . Megnéztem és a gepen jól működik az internet, ezekszerint itt az ideje a router cseréjére.
Köszönöm !
TP-Gagyi? Pfff... A TP-Link nagyon jó routereket gyárt, persze nem a legolcsóbbat kell megvenni.
Mit vegyen TP-Link helyett?
Amúgy a routerek tényleg nagyon jók, de ez nem mondható el a programjukról.
Én a kukába dobálom őket rendszeresen.
Ha elmegy valamelyik telephelyen (villámlás...) akkor ugye a helyi boltokban a brutálisan (árusnak) kedvező árrés miatt csak azt tudunk venni mert nem tartanak mást. És egyik se működik normálisan, borzasztóan problémásak, beállnak, újra kell indítani, nem tudja a szoftver amit beállítottál, lassúak, 1000 helyett 300...
Utána veszek másikat webáruházból, (régebben Dlinkeket de egy pár éve azok is sz...k) és működik minden évekig gond nélkül.
Amúgy rettenetesen drágák is, én otthonra az Oculus miatt vettem AX routert tizenezerért mert 8K-ban tolom róla a filemket, játékokat és simán jól mennek vele. Ez akkoriban TpGagyiból 30+ lett volna.
Asus tényleg jó, Zyxel-lel nincs tapasztalatom, de nekem a TP-Link-kel se volt sose gondom.
Tenda és D-Link viszont tényleg felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!