Google ads kezelesenek a koltsege ?
Figyelt kérdés
Jelenleg inditom a vallalkozasomat, de egyaltalan nem ertek a google adanak a kezelesehez… nagyjabol van fogalmam ahhoz hogy ez az egesz mirol szól… de ehhez inkabb profi embereket akarok… korulbelul mennyiert szoktak csinalni az ilyen cegek a google ads kezelest ? Persze fugg attol a megrendelo mekkora munkat var el toluk, de nekem az elkepzelesem jelenleg egyszeru es vallalkozas elinditasahoz kell, jelenleg nem nagy osszegben .. van valakinek tapasztalata ilyen cegekkel ? Ha igen kb mennyit fizetnek a szolgaltatasukert ?2022. ápr. 18. 16:48
1/2 JessyJames válasza:
Mi egy barátommal egy ilyen vállalkozást vezetünk, ezért a következőket tudom elmondani: hirdetéskezelés havi díja nálunk 80e/hó-nál kezdődik Google és Facebook (Meta) esetében (ez hirdetési költéstől függően lehet több is). A piacon ez egy átlagos díj, nem túl alacsony, nem túl magas. Ha nem tudsz legalább havi 150e Ft hirdetési pénzt a 80e Ft hirdetéskezelési díj felett beletenni, akkor ne kezdj bele és akkor se kezd bele, ha ezt nem tudod legalább 6 hónapon keresztül fenntartani. Ezen felül vannak kezdeti költségek is, úgy mint a mérések beállítása (kb. 100e Ft), az oldalad összekötése a megfelelő eszközökkel. Ha nincsen jól SEO-zva az oldalad, akkor sokkal rosszabbul fognak teljesíteni a hirdetéseid. Ha ennél kevesebből szeretnél kijönni, akkor magadnak kell kezelni a hirdetést, viszont 150e Ft hirdetési költés alatt semmilyen megtérülésről ne álmodozz, mert a nagy zajban nem fog tudni elégszer megjelenni a hirdetésed, úgy, hogy arra valaki rá is kattintson, tehát csak pénzkidobás. Ha nincs ennyi pénzed, akkor ne vállalkozz. Inkább még gyűjts, írj egy üzleti terved, tervezzed meg a bevételed és a kiadásod. Amíg ezt a házifeladatot nem végzed el, ne vállalkozz.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én is egy Google Ads hirdetési ügynökséget viszek egymagam. Az előttem válaszolónak igaza van szinte mindenben. Azzal érdemes számolni. Azért a havi 150.000 Ft szerintem nem minden esetben igaz. Havi 50-80 ezer Ft is elég lehet. Még akár webáruházhoz is.
Ha érdekel, egy ingyenes Google Ads fiók auditot fel tudok ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!