Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Email-ben értesített a google...

Email-ben értesített a google payments, hogy letiltanak minden háborútagadó megnyilvánulást/videót. Nem tettem fel semmi ilyesmit. Egyáltalán van olyan, aki tagadja a háborút?

Figyelt kérdés
vírustagadó, oltástagadó, háborútagadó...

2022. ápr. 18. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos van ilyen, ki tudja?

Ahány ember, annyi gondolkodás.

Egyébként ezt a levelet rengetegen megkapták, köztük én is. Tehát ez ilyen központi dolog, ez nem csak rád vonatkozik.

2022. ápr. 18. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem (csak) a háború tagadásáért tilthatnak, hanem a "háborút kihasználó, elutasító vagy elnéző tartalmak bevételszerzését" sőt azért is, ha azt állítod, "hogy az áldozatok felelősek saját tragédiájukért, vagy az áldozatok hibáztatásának hasonló eseteit, például azt, hogy Ukrajna népirtást követ el, vagy szándékosan támadja meg saját polgárait".

Szóval a Google - mivel amerikai vállalat - az amerikai fősodratú narratívát fogja erőltetni, a közösségi irányelvekre:

[link]

hivatkozva, ráadásul még országspecifikus korlátozásai is vannak:

[link]

az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának korlátozásaira:

[link]

tekintettel.

2022. ápr. 18. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én se értettem, de nem foglalkoztam vele.
2022. ápr. 19. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!