Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom megváltoztatni az...

Hogy tudom megváltoztatni az emailen feltüntetett nevet gmailen?

Figyelt kérdés
Korábban egy internetes fantázianév volt megadva a gmailemnél névnek, viszont mivel ezt használtam leggyakrabban ezért egyre több hivatalos helyre is ezt az emailt adtam meg és végül ez lett az egyetlen fiókom amit használok. Meg is változtattam rajta a nevem a valódira, viszont ha az iphoneomról küldök emailt akkor még mindig az a korábbi internetes fantázianév jelenik meg. Megpróbáltam keresni valamilyen beállítást de nem találtam semmit. Meg lehet ezt valahogy változtatni iphoneon?
2022. ápr. 18. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Jelentkezz ki az IPhone-on az emailedből teljesen (Tehát töröld a Google fiókot a telefonról), és lépj be újra. És akkor már az új névről fogja küldeni a leveleket.

2022. ápr. 18. 15:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, erre én is gondoltam de ez macerásnak tűnt ezért gondoltam megkérdem hátha van-e más módszer. És így, hogy ki akartam törölni a telefonból a gmail fiókom, kiderült, hogy VAN!

Le is írom, hogy kell: Beállítások --> kb. a közepén ott van, hogy: Mail --> Fiókok --> Gmail --> rákattintasz a fiókra amiből ki akarnál lépni vagy változtatni. --> itt kiad mindenféle változtatási lehetőséget és a nevedet is átírhatod.

2022. ápr. 18. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!