Youtube fiók URL megváltoztatás?
Fogós kérdésem van hozzátok, sem magyarul, sem angolul nem oldódott meg a problémám immáron hosszú hónapok óta. De ahogy elnézem millió fióknál van ugyan ez a probléma:
Amikor rákattintok a kis fotómra/csatornámra youtubon akkor kijön egy link: Példa kedvéért: youtube .com/channel/XYZ
Viszont ha itt rákattintok bármire pl. Videók, Lejátszási listák, Csatornák, Névjegy... akkor rögtön átváltozik a link ... / user/ "régi fiók nevem"
Nem tudom mennyire érthető így, de a lényeg, hogy most ellenőriztem random videók alatt a kommentelőkre kattintva és 10-ből 8 embernél ugyan ez van...
Hol lehetne ezt megváltoztatni anélkül, hogy töröljem a youtube fiókot? Sajnos utóbbi esetben minden hozzószólásom, feliratkozás, kedvelés eltűnne, de a régi nevemet nem nagyon akarom ott a linkben látni :)
A channel/XYZ az a YouTube által generált csatorna azonosítód. A Névjegynél látható meg a te általad készített azonosítód. A YouTube által generált csatorna azonosítódat sehol nem tudod megváltoztatni. De ha az általad készített linket írod be magába a böngészőbe akkor is a Kezdőlapra fog dobni a csatornádon (ugyanúgy mint a másik linknél.).
Nekem legalábbis így működik.
#2, igen: https://www.youtube.com/c/DrM%C3%A1rkiZayP%C3%A9ter6800
Ezt, azt hiszem, márkafiókkal kell megcsinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!