Internet-bekötés lakásba: több tulajdonos esetén mindegyiktől kell meghatalmazás vagy tulajdon-aránytól is függhet?
Ha egy lakásba szeretne az egyik tulajdonos Internet-et bekötni, a többi tulajdonostól a meghatalmazás beszerzése nehézkessé válik (távolság miatt például), akkor elég az az egy tulajdonos az ügyintézéshez?
Esetleg a tulajdoni arány százalékos megoszlásának is van szerepe ekkor?
"többi tulajdonos nem problémázna"
tulajdonosok; papa, mama, gyerekek, nagyi..
Még sose hallottam hogy probléma lett volna és a szolgáltató papírokat követelt volna, kivéve ha válófélben vannak. :)
Szerintem kezd el a szolgáltatás megrendelését és hamar kiderül ha nem sikerült... én az egészet telefonon intéztem, csak bekötni jött valaki, aki nem kért tőlem semmit.
Egyébként bár lekérhetnék a tulajdoni lapját a lakásnak, de kétlem, hogy a szolgáltató ezt megteszi.
Arra a címre vagy bejelentve? Ha igen, sztem 99,9%, hogy semmi probléma nem lesz.
Szerintem feladom a kérdést, kár volt kiírni, mert 100%-osan direkt félreértelmezés van azért, hogy ne kelljen megválaszolni a kérdést. Nem tudom honnan lehetett olyat kiolvasni a kérdésből, hogy "nekem kiadtak egy lakást", blablabla.
Reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!