Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet-bekötés lakásba:...

Internet-bekötés lakásba: több tulajdonos esetén mindegyiktől kell meghatalmazás vagy tulajdon-aránytól is függhet?

Figyelt kérdés

Ha egy lakásba szeretne az egyik tulajdonos Internet-et bekötni, a többi tulajdonostól a meghatalmazás beszerzése nehézkessé válik (távolság miatt például), akkor elég az az egy tulajdonos az ügyintézéshez?

Esetleg a tulajdoni arány százalékos megoszlásának is van szerepe ekkor?

2022. ápr. 15. 10:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"többi tulajdonos nem problémázna"

tulajdonosok; papa, mama, gyerekek, nagyi..

Még sose hallottam hogy probléma lett volna és a szolgáltató papírokat követelt volna, kivéve ha válófélben vannak. :)

2022. ápr. 15. 12:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Gondolom azért nem hallottál róla, mert az a tulajdonos intézett mindent, aki a lakás 100%-os tulajdonosa volt.
2022. ápr. 15. 12:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem kezd el a szolgáltatás megrendelését és hamar kiderül ha nem sikerült... én az egészet telefonon intéztem, csak bekötni jött valaki, aki nem kért tőlem semmit.

Egyébként bár lekérhetnék a tulajdoni lapját a lakásnak, de kétlem, hogy a szolgáltató ezt megteszi.

Arra a címre vagy bejelentve? Ha igen, sztem 99,9%, hogy semmi probléma nem lesz.

2022. ápr. 15. 13:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen, ez a másik, hogy a tulajdonos nem arra a címre van bejelentve, de az adott lakás tulajdonosa.
2022. ápr. 15. 13:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem a tulajdonost kérdeztem... te oda vagy bejelentve? Ha igen, tuti nem lesz semmi probléma.
2022. ápr. 15. 13:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem oda de a tulajdonjog fennáll.
2022. ápr. 15. 14:14
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
A tulajdonosok között van haszonélvező, mégpedig az, aki kiadat neked a lakást.Neki jelezd,hogy internetet szeretnél bekötni.
2022. ápr. 16. 16:15
 18/20 A kérdező kommentje:

Szerintem feladom a kérdést, kár volt kiírni, mert 100%-osan direkt félreértelmezés van azért, hogy ne kelljen megválaszolni a kérdést. Nem tudom honnan lehetett olyat kiolvasni a kérdésből, hogy "nekem kiadtak egy lakást", blablabla.

Reménytelen.

2022. ápr. 16. 16:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezt én sem tudom.. de már megkaptad párszor a választ... tudjuk, hogy te vagy az egyik tulajdonos, de a bejelentett lakcímed nem ott van. Valószínűleg nem lesz gond, nem kell semmi meghatalmazás... de egyébként nem értem mit szenvedsz itt, már 1000x megköthetted volna a szerződést, és kiderült volna, hogy van-e akadálya...
2022. ápr. 17. 00:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha minden szobafestő és mázoló is írásos beleegyező nyilatkozatot kérne minden résztulajdonostól és hiteles tulajdoni lapot is tulajdonos-azonosításhoz mielőtt hozzákezd a munkához... :P
2022. ápr. 17. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!