Hogy tudom egy letöltött firefox html documentum /meghatalmazás/ mezőit kitölteni?
Figyelt kérdés
Pl. Név............ Szem.ig.sz.............. ha a megfelelő mezőbe szeretném az adatokat beirni, nem lehetl2017. aug. 2. 16:00
1/4 anonim válasza:
Átmásolod az oldal tartalmát egy szövegszerkesztőbe és ott kitöltöd. A megnyitot HTML-be biztos nem írsz bele, annak pedig hogy ezt a fájlt szerkeszd nincs értelme.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sajnos másolni sem lehet. /vagy nem tudom/ A mestés másként lehetőséget adja meg, de a mentettet sem tudom az adatokkal kitölteni. Nem vagyok profi, hütőcsere pályázathoz kellene egy meghatalmazást elkészitenem. [link] Nyomtatást is engedélyezné, de nincs nyomtatóm sem sajnos.
2017. aug. 2. 16:51
3/4 anonim válasza:
Nálam a böngésző automatikusan megnyitja a pdf-et olvasásra. Itt nyomható egy CTRL+A hogy kijelöljön minden szöveget, majd egy szövegszerkesztőbe (MS Word például) beilleszthető (CTRL+A után jobb klikk másolás vagy CTRL+C, és az új dokumentumban jobb klikk/beillesztés vagy CTRL+V). Onnantól már szerkeszthető a szöveg.
Elképzelhető hogy a másolással elveszti a dokumentum a tördelését és el fognak csúszni a sorok amiket kézzel kell javítani. Ha ez nem megy akkor érdemes lenne olyan segítségét kérni aki személyesen meg tudja mutatni vagy csinálni, mert itt nem lehet elmondani látatlanban hogy akkor hol és hány entert vagy backspace-t kell leütni hogy jó legyen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget! Sikerült!!!
2017. aug. 2. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!