Hogy lehet alibabáról rendelni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyker, és nem olyan webáruház, hogy pár gombnyomás után már küldik is.. gondolom írni kell az eladónak. Csakhogy hiába írok bárkinek üzenetet, csak robotválaszokat kapok, vagy olyan értetlen eladókat, akik a legalapvetőbb angol mondatot sem értik meg. Mégis hogyan lehet akkor onnan vásárolni?2022. ápr. 13. 16:55
1/4 anonim válasza:
Nehéz. :) De nem lehetetlen, néha hetekbe telik a megfelelő eladót kiválasztani, de akkor is sokszor futok bele problémába.
3/4 A kérdező kommentje:
Amit én szeretnék, csak két eladónál van. Az a baj, hogy hiába írok bármit, tök értelmetlen választ adnak. Pl. megkérdezem, hogy le tudják-e bonyolítani a szállítást Magyarországra ők, erre a válasz, hogy "hello, China" meg hasonlók. Mintha nem rétenék a kérdést éás random válaszokat nyögnének be. Pedig már a legegysezrűbb verzióban fogalmazott angol mondatokat írtam.
2022. ápr. 15. 09:04
4/4 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy áru méret függő hogy mit tudnak intézni. Egy mai csomagra drága légi postát igen .
Nagyobb csomag esetén adnak egy árat megtetszik megrendeled azt kapod a levelet hogy ott van Szlovéniában egy hajón. Jártunk már igy(haverom rendelte mert O tudott olcsóbb megoldást) es 1.5 millióval lett több a szállítás. (Kis konténer volt)
Nagyon függ hogy mit akarsz de már raklapnyi áru esetén is magadnak kell intézni hajóval nekik fob paritas kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!