A Magyar Piac hány stream szolgáltatást tud fen tartani? Vagy ezek mellet továbbra is letöltetitek/torrent?
Akkor ott egy monitoring rendszer működik, nagyon helyes.
A kézi és a szabályzatban rögzítettet végrehajtó automata között elég nagy a különbség.
A témára visszatérve, ha valaki meg tudja oldani hogy hárman vásárolják az előfizetéseket, akkor azért nem akkora nagy összeg.
Pl. egy családnál 1 tv 1 pc, másiknál 1 tv 1 laptop, harmadiknál 1 tv és így elosztódik a költség.
Úgy az a 7 ezer már csak 2-3 ezer havonta. Ami nem annyira sok szerintem.
A torrenteknek sosem lesz vége azt gondolom, mert vannak akik szeretik tárolni, rendezgetni a kis cuccaikat, ők a gyűjtők.
Ők is megnézik majd Netflixen, de le is töltik mert gyűjtik.
- És hát a minőség is. Pl. az új HBO-n elég necces, nekem pl egy "kosz csíkot" tol ki a sötét képernyő részekre. Plusz egyelőre brutálisan fapados, nem lehet tekerni, hangerőt állítani, magyar nyelvre szűrni ... ... ... Rengeteg hiányossága van ami egy letöltött filmnél alapból működik.
A hang sem igazán választható hogy 5+1 7+1 vagy milyen hangsávot szeretnél. Azaz az új HBO minősége a torrent nyomába sem ér egyelőre. Remélem ez változmi fog. A Netflix az én véleményem szerint már jó. Bár az sem ér egy torrenttel fel még. Sok amúgy magyar nyelvű filmhez csak felirat van ott, és sorolhatnám.
Azaz a magyar szegmens kicsit elhanyagolt így érzésre, és nem is hiszem hogy ez sokat fog változni mert nem túl nagy piac. Beleteszik azt a havi 20 óra fejlesztést ami még megéri nekik és jól van, osszátok be parasztok :)
Igazából ez egy jó dolog.
Felteszem a #napihiszti kiíró ezzel egy rendkívül jó érzést generált magának. Így egy kicsit átérezhette milyen is az, ha ő a felsőbb rendű, ő kezel le másokat és nem őt megint, sokadjára.
Tehát együtt örüljünk vele, neki is jó, minket meg nem zavar, mert miért is zavarna valami, ami másnak jól esik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!