Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom megnézni, hogy a...

Hogyan tudom megnézni, hogy a routeremen keresztül mikor, milyen weblapok lettek látogatva?

Figyelt kérdés
Beleértve a wifin keresztül csatlakozó mobiltelefonokat és más eszközöket is. Anélkül, hogy ezeknek egyenként megnézném az előzményeit.
2022. ápr. 10. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Router csak forgalmat irányít, mint egy jelzőlámpa az utakon. Nem tart nyilván ilyet mit.
2022. ápr. 10. 11:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Amikor inkognitó módban használom a böngészőt, kiírja, hogy tevékenységemet nem rejti el a munkáltató, internetszolgáltató stb elől. Ebből is gondoltam, hogy kideríthető, milyen oldalak vannak látogatva a routeren keresztül. Ezek szerint nem? (Bocs, ha butaságokat kérdezek, nagyon laikus vagyok.)
2022. ápr. 10. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:

de, kideríthető, hogy mikor milyen weboldalt látogattál

persze ez attól függ, ki mennyire foglalkozik vele

pl. nálam a DNS van módosítva egy másikra, ahol van lehetőségem arra, hogy visszanézzem:

[link]

2022. ápr. 10. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Vannak különböző hálózati diagnosztikai szoftverek amelyik segítségével a munkáltató láthatja hogy a saját belső hálózatán, amire te is csatlakozol milyen forgalmakat bonyolítanak le. Az inkognitó mód csak nálad helyben nem jegyez meg böngészési előzményeket, de egy hálózatdiagnosztikai szoftver ugyan úgy láthatja azokat az adatmozgásokat amik ott történnek a hálózatán.
2022. ápr. 10. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:

#4-est adom.

Kérdező: Szerinted miért használ sok kínai meg orosz manapság VPN-t? Képzeld el, hogy Doboz van a dobozban, és a postás csak a külső dobozt tudja elolvasni, hogy hova menjen.

2022. ápr. 10. 12:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. ápr. 10. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Hacsak nem valami nagyon spéci eszközről van szó, akkor sehogyan.

Egy otthoni SOHO routernek rémesen kevés tárolója van, nincs arra kapacitása, hogy több ezer-tízezer-százezer webhely-elérést időponttal és forrásállomással együtt naplózzon.

(Ráadásul ha dinamikus az IP-kiosztás, akkor semmit nem érsz vele, nem fogod tudni, hogy 8 napja a 192.168.0.125 kihez tartozott.)

Egy "ipari" konstrukciónál már más a helyzet, azokat megfelelően felprogramozva, vagy netán némi kis rásegítéssel simán megoldható. Már ha meg akarják oldani.

2022. ápr. 11. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!