Routeremen (ZTE ZXV10 W300B) hálózat ugyan van, de a wifin kerestül nincsen netem . Kapcsolódani tudok a routerhez de internetet wifin keresztül nem ad Mi lehet? .
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__62..
Hiába teszed fel ötvenszer ugyan azt a kérdést naponta, ha nem részletezed normálisan.
Hogy érted hogy van hálózat? Úgy hogy vezetéken keresztül van net? Konfigurálva van normálisan a router?
Kis segítség: [link]
Szia.
Akkor pontosítsunk. Hogy van internet, és hogyan nincsen?
- Ha a gépet direktbe dugod a modembe akkor gondolom PPPoE kapcsolattal van internet?
- Ha a modemet összekötöd a router WAN portjával, és a LAN portba bekötöd a számítógépet akkor van helyi hálózat és internet?
- Ha a modemet összekötöd a router WAN portjával, és a router által létrehozott WiFi hálózatra csatlakozol akkor meg van helyi hálüzat de nincs internet?
Most amúgy rohadtul nem értem mi a tökömért kell így hisztizni, én csak segíteni akarok. Ne vegyél rá mérget, hogy nem láttam és konfiguráltam életembe jóval több routert, mint te.
Szóval, a problémád röviden: az internetkapcsolatot beállítottad a webes felületen, a router kap IP címeket a szolgáltatótól, vezetéken van net, csak Wi-Fi -n nincs.
Viszont azt mondod, hogy a hiába nem megy a net Wi-Fi -n, a helyi hálózat működik. Tehát a Wi-Fi -s gépekről eléred a router webes felületét és a több gépet is.
Én megpróbálnák más Wi-Fi csatornát használni, elő körben.
Hát ha úgyse, akkor sajnos hogy tönkrement benne valami. Vagy szoftveresen hülyült meg.
Melyik szolgáltatónál vagy? Sok szolgáltató már ingyen osztogatja, a Wi-Fi -s modem routereit. Ha meghibásodik, meg ingyen cseréli hűségidő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!