A Mo Dao Zu Shi 3. évadát égetett felirat nélkül szeretném letölteni mondanátok olyan oldalakat ahol le tudnám tölteni?
Figyelt kérdés
A Mo Dao Zu Shi 3. évadának magyar fordítása sajnos félbemaradt, ezért nekiálltam fordítani/lektorálni de beleütköztem egy olyan problémába hogy sehol nem találok olyan oldalt ahol le tudnám tölteni a videót angol égetett felirat nélkül. Így vagy levágom a feliratot a videóról, vagy letörlöm ami egy enyhe elmosódást jelent azon a részen ahol az angol felirat volt. A kérdés az hogy tudna-e valaki olyan letöltési linket adni ahol égett felirat nélkül le lehet tölteni a videót, így minőségibb fordítást tudok készíteni. A segítséget köszönöm!2022. ápr. 9. 15:53
1/6 anonim válasza:
YouTube. Az egyik olyan YT to mp4 átalakítóval.
2/6 anonim válasza:
De mielőtt nekiállsz feliratozni, legalább tanuld meg, hogy a magyar nyelvben hogyan működik a vesszőhasználat. 9 vessző hiányzik a kérdésedből és a kifejtésből összesen.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem egy helyesírási hibáktól szenvedő ipari hulladékot szeretnék összedobni. Kb már 3 órája ezt kerestem, és úgy írtam ki ide a kérdést hogy már egyáltalán nem is vártam rá választ. Nem is hittem hogy valaki fog tudni tippet adni. Vagy azt hogy egyáltalán elolvassa valaki.De youtube-on is próbáltam már, a season 3 sehol nincs fent.
2022. ápr. 10. 10:09
4/6 anonim válasza:
Akkor nézd meg rargb-n.
(Továbbra sem használsz elég vesszőt. Kötőszó előtt mindig van.)
5/6 Hintalow válasza:
Ha jól nézem, ez a harmadik évadja:
lejjebb tekerve a "gruoup status"-nál látszódik, hogy kik csináltak belőle release-t
Én a Hi10-t tudom ajánlani, itt az oldaluk: [link]
Regisztrálsz, és utána vagy torrentként egyben, vagy direkt letöltésként részenként le tudod szedni.
Jó minőségű mkv fájlok, nem kell égetett feliratokkal szórakozni, az az igénytelen videómegosztók területe, simán tudsz betenni/kivenni belőle feliratot (alapból van benne 7-8 választható)
:)
6/6 A kérdező kommentje:
10/10 Nagyon szépen köszönöm! Ez az oldal tökéletes: ( [link]
Köszönöm a segítségeket és a jó tanácsokat!
2022. ápr. 15. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!