Kiokosítanátok ebben az email-küldési problémában?
Figyelt kérdés
A férjem szeretője zaklatott emailben.Én nem akarom idegesíteni magam rajta,ezért a fiammal beállíttattam, hogy ne tudjon küldeni nekem semmit.Az érdekelne,ha ő írkálja a leveleket,abba a hiszemben van,hogy meg is kapom, vagy látja ,hogy nem tud küldeni. mert azt nem szeretném,hogy azt higgyje,hogy én félek válaszolni neki,azért nem reagálok rá...2010. szept. 15. 11:35
1/5 anonim válasza:
1. Azt nem tudja megmondani, hogy te megkaptad-e a leveleit.
2. Eleve nem kell ilyenekre válaszolni, ez nem azt jelenti, hogy "félsz válaszolni", hanem csak annyit, hogy NEKED több az intelligenciád - ilyenekre értelmes ember nem reagál.
2/5 anonim válasza:
Ha pl iwiw-en, vagy ilyesmi közösségi oldalon küldi, ott láthatja, hogy megkapod-e, illetve mit kezdtél vele. De ha sima levelező szolgáltató van (akár webes, vagy csak outlook), ott nem ismeri a levél sorsát.
"fiammal beállíttattam, hogy ne tudjon küldeni nekem semmit"
Na ezt nem tudja a fiad se beállítani, azt nem tudja szabályozni, hogy a delikvens mit tud küldeni és mit nem. Azt tudja maximum, hogy te tudod-e fogadni (letölteni) vagy a szerver alapból törli, mert a feladó tiltott.
3/5 A kérdező kommentje:
Citromailes vagyok.Pedig valamit beállított rajta,hogy erről az emailcímről ne kaphassak semmit. most nem tudom, leállt e vele,vagy csak működik...
2010. szept. 15. 12:06
4/5 anonim válasza:
Én is ezt írtam, hogy ne kaphass. Ettől ő még elküldi ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Most már értem.Tudod,elég zaklatott lelkiállapotban vagyok.Akkor ezek szerint lehet,hogy még írt ...:(
2010. szept. 15. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!