Nem enged belépni a gmail; de miért?
Több, mint 10 éve van egy fiókom, amit ritkán használok, de azért használom. (Egy másikat használok napi szinten.)
A mai nap kitalálta, hogy nem enged belépni. És egyik lehetőség se működik nálam.
- jelszó emlékeztető nem volt beállítva (de egyébként is tudom a jelszót, automatikusan be is írja, nem rossz jelszó miatt nem enged)
- lépjek be más eszközről, ahol be vagyok jelentkezve. Nem vagyok.
- segítségkérés (nekem ez se segít)
Mert a Google egy gyökér. Én is jártam már így.
Ha nem használod minden nap, ugyanarról az eszközről, akkor simán elveszítheted a hozzáférést. Miért? "A biztonságod érdekében". Szóval Google, menj anyádba.
"elfelejtett jelszó" itt biztonsági kérdéseket próbál feltenni neked...
"mi volt az utolsó jelszó amire emlkszel?", aztán: melyik évben hoztad létre a fiókot? vagy valami ilyesmi.
Ha úgy ítélte meg: jól válaszoltál akkor beenged.
Fontos hogy arról az eszközről csináld, amelyikről régebben használtad a fiókot.
4: Mindig egy eszközről használtam, amiről most is.
Nincs elfelejtett jelszó. Tudom a jelszót.
Pont ma fejtettem ki a véleményemet, nem túl irodalmi stílusban eme jelenségről: [link]
Többször belefutottam már. Talán a legjobb megoldás, ha MINDN, ami lehet, be van állítva: másodlagos e-mail cím, telefon, stb. De még így sem biztos, hogy beenged. Hiába állítasz be egy rakás mindent, ő van, hogy csak egyetlen módon hajlandó beengedni.
Esetleg ha hordozható eszközről van szó, próbálj meg máshonnan belépni! Munkahelyi/iskolai wifi, mobilnet, havernak a wifije, akármi.
Nem tudom, hogy kapcsolatba lehet-e lépni velük, a nagy vállalatok hátránya, hogy annyi ügyfelük van, hogy magasról tesznek a problémáikra.
7: Köszi! :D
Ezt a címet csak egy PC-ről használom. Máshol nem. De most próbáltam máshonnan belépni, telefonról. De nem megy.
Próbáltam a másik gmail fiókba importálni ezt a címet. Azt sem engedi.
A másik címemmel is csinált már ilyet egyébként, de az a fiók rajta van a telefonomon is, ott meg lehetett oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!