Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem enged belépni a gmail; de...

Nem enged belépni a gmail; de miért?

Figyelt kérdés

Több, mint 10 éve van egy fiókom, amit ritkán használok, de azért használom. (Egy másikat használok napi szinten.)

A mai nap kitalálta, hogy nem enged belépni. És egyik lehetőség se működik nálam.

- jelszó emlékeztető nem volt beállítva (de egyébként is tudom a jelszót, automatikusan be is írja, nem rossz jelszó miatt nem enged)

- lépjek be más eszközről, ahol be vagyok jelentkezve. Nem vagyok.

- segítségkérés (nekem ez se segít)

2022. ápr. 6. 13:01
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Az elfelejtettem leírni, hogy egyébként ugyanarról az eszközről szerettem volna bejelentkezni, ahonnan eddig is.
2022. ápr. 6. 13:07
 2/23 anonim ***** válasza:
64%

Mert a Google egy gyökér. Én is jártam már így.

Ha nem használod minden nap, ugyanarról az eszközről, akkor simán elveszítheted a hozzáférést. Miért? "A biztonságod érdekében". Szóval Google, menj anyádba.

2022. ápr. 6. 13:11
 3/23 A kérdező kommentje:
Magyarul ezt a fiókot soha többet nem tudom használni???
2022. ápr. 6. 13:19
 4/23 anonim ***** válasza:

"elfelejtett jelszó" itt biztonsági kérdéseket próbál feltenni neked...

"mi volt az utolsó jelszó amire emlkszel?", aztán: melyik évben hoztad létre a fiókot? vagy valami ilyesmi.

Ha úgy ítélte meg: jól válaszoltál akkor beenged.

Fontos hogy arról az eszközről csináld, amelyikről régebben használtad a fiókot.

2022. ápr. 6. 13:28
 5/23 A kérdező kommentje:

4: Mindig egy eszközről használtam, amiről most is.

Nincs elfelejtett jelszó. Tudom a jelszót.

2022. ápr. 6. 13:29
 6/23 anonim ***** válasza:
Értem, ha nem enged be, akkor is érdemes az elfelejtett jelszó lehetőséget választani, ha tudod. Így biztosítható hogy ismét beengedjen, ha arra a 2-3 kérdésre válaszolsz.
2022. ápr. 6. 13:43
 7/23 anonim ***** válasza:

Pont ma fejtettem ki a véleményemet, nem túl irodalmi stílusban eme jelenségről: [link]

Többször belefutottam már. Talán a legjobb megoldás, ha MINDN, ami lehet, be van állítva: másodlagos e-mail cím, telefon, stb. De még így sem biztos, hogy beenged. Hiába állítasz be egy rakás mindent, ő van, hogy csak egyetlen módon hajlandó beengedni.

Esetleg ha hordozható eszközről van szó, próbálj meg máshonnan belépni! Munkahelyi/iskolai wifi, mobilnet, havernak a wifije, akármi.

Nem tudom, hogy kapcsolatba lehet-e lépni velük, a nagy vállalatok hátránya, hogy annyi ügyfelük van, hogy magasról tesznek a problémáikra.

2022. ápr. 6. 13:43
 8/23 A kérdező kommentje:
6: kipróbáltam. Csak egy kérdés volt, a legutolsó ismert jelszó. Beírtam a jelszót. És ugyanaz az az eredmény. A gmail nem tud azonosítani.
2022. ápr. 6. 13:47
 9/23 A kérdező kommentje:

7: Köszi! :D

Ezt a címet csak egy PC-ről használom. Máshol nem. De most próbáltam máshonnan belépni, telefonról. De nem megy.

Próbáltam a másik gmail fiókba importálni ezt a címet. Azt sem engedi.

A másik címemmel is csinált már ilyet egyébként, de az a fiók rajta van a telefonomon is, ott meg lehetett oldani.

2022. ápr. 6. 13:50
 10/23 A kérdező kommentje:
Most kipróbáltam a helyreállítást is. Nem is tesz fel kérdés. Csak az utolsó ismert jelszót. Utána kapásból írja, hogy "A Google nem tudta ellenőrizni, hogy ez a fiók az Öné-e." 1 db kérdést nem tett fel.
2022. ápr. 6. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!