Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem enged belépni a Gmail?

Miért nem enged belépni a Gmail?

Figyelt kérdés

A gondom az lenne, hogy csináltam egy új e-mail címet, ahova nem enged belépni, csupán ennyit ír: "Google-fiókja nem található", holott ezzel a címmel regisztráltam egy másik oldalra. Megpróbáltam csinálni ugyanazzal a címmel ugyanitt egy új e-mail címet, viszont ekkor már azt írja, hogy ez a felhasználónév már foglalt, és ezt többször eljátszotta...

Valaki járt már így? Mitől van ez, és mi a megoldás?

Előre is köszönöm!

2017. jún. 9. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is ugyanazzal az email-címmel természetesen nem lehet többször létrehozni fiókot. Ha már létrehozta a fiókját, és helyesen írja be a felhasználónevét (a @ előtti rész) a bejelentkezési ablakba, akkor működnie kell.
2017. jún. 9. 15:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Nyilván tudtam, hogy nem lehet ugyanazzal a felhasználónévvel regisztrálni, de mivel arra gondoltam, hogy esetleg valamilyen módon törlődött az e-mail címem evidens, hogy bebizonyítom, hogy így van ez, vagy sem. De nem. Nem törlődött, de mégsem találja a rendszer.

Persze úgy is megpróbáltam, mint ahogy írta, de semmi...

Köszönöm azért a választ!

2017. jún. 9. 15:44
 3/3 anonim válasza:
Ugyan ez a probléma lépett fel Nálam is, de nem tudok semmit se csinálni. Google Support oldalán erről a problémáról egy szót nem ejt. Szerintem csak a reménykedés, és a várakozás maradt! :/
2018. aug. 20. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!