Valaki segítene? RCon kliens config (? )
Figyelt kérdés
Nos leszedtem egy RCon kliens-t pontosan Rconnect 2,15 alpha. Hát admin dolgokhoz kellene (Crysis) nem wars hanem az alap! Nemtom ért-e itt vki hozzá mer neten már végigkerestem mindent és vagy angol a leírás vagy nem jó. Szal egyszerűen nemtudok csatlakozni a szerveremhez mer vagy azt a hibaüzit löki hogy [WARNING]Unkown command vagy azt hogy a jelszó nemjó neki szal fogalmam sincs mitévő legyek. Jó tom itt má mindenki codozik meg stb de engem érdekelne nagyon. Kérlek offot ne írj hogy nézd meg googleba meg ilyenek mert már mindenhol kerestem és vagy nem értem vagy nemtom
vmi jó szájbarágós leírást szeretnék kérni.
2010. szept. 14. 17:08
1/1 A kérdező kommentje:
Továbbá aztis tudom hogy más szerverekhez is használják szal konkrétan nem csak crysisra lett kitalálva ezért gondolom hogy valaki konyít hozzá.
2010. szept. 14. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!