Youtubeon 1 hónap alatt 14 feliratozó jónak számít?
Figyelt kérdés
1 hónapja kezdtem el videózni, 14 ember van feliratkozva.2022. márc. 29. 21:31
11/16 anonim válasza:
Persze, hogy jónak! 5952 év és meg is van az 1 millió feliratkozó!
12/16 anonim válasza:
Ú, valaki belinkelhetné a csatornát újra!
14/16 anonim válasza:
5#-ös vagyok. Én amúgy kifejezetten díjazom a gyerekek ismerkedését a YT-val. Nem azért mert olyan hú de jó dolog, de elkerülhetetlen számukra. Aki 12-13 évesen esetleg jobban belemerül a videó készítés, videó vágás stb rejtelmeibe és megragadja, az később szakember lehet a témában.
Én ezt az oldalt közelítem meg, hogy nem feltétlenül rossz, ha az ember gyerekként érdeklődik ilyen téma iránt.
Illetve rengeteg programozó ismerősöm is azért lett programozó, mert szeretett játszani. Vagy pl játékokból tanult meg angolul.
Nem az ördögtől való dolog, nem elítélni kell. Inkább rávilágítani a hiányosságokra, a rossz oldalára, hogy min kellene változtatni.
Egy 12-14 éves még képes változni és megfogadni a tanácsokat.
15/16 anonim válasza:
14: Szakmailag (tanult filmesek nézőpontjából) a legmegtekintettebb magyar YT csatornák is (direkt nem sorolnék nevket) vágástechnikai szempontból fájdalmasan amatőrök, ma már ez nem számít. Inkább a tartalom, hogy mennyire szórakoztató a feldolgozott téma.
16/16 anonim válasza:
Mit ér az élet napi 1000 feliratkozó alatt..? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!